A-PVP ile "maceralarımın" zirvesindeyken, ABD'nin Ortabatı bölgesine 5600,00 $ karşılığında 3 kilo gönderiliyordu ve son gramımı sattığımda 200 $ almıştım. Şimdi, işte işin boktan kısmı: Sipariş ettiğim ilk 100 gramın üzerinde neredeyse 2 ay oturdum ve bir kuruş bile kazanmadım! Tanıdığım hiç kimse bunu denemedi ya da yaşadığım bölgede herhangi bir ürünü taşımama yardım etmedi. Hepsi bundan dehşete düşmüştü ve haber medyası tarafından sonunda birinin yüzünü yiyeceklerine ikna edilmişlerdi. Benden bir sonraki eyalette yaşayan ve düzenli kullanıcı olan birkaç kişiyle tanıştığımda telefonum hiç susmadı. Yaklaşık bir buçuk yıl boyunca devam etti, her zaman en üst kalitede ve bir kez bile kesmedim veya kimseye kilo verdirmedim. Sonuç olarak, hiç kimse beni soymaya çalışmadı ve her zaman peşin ödeme yaptılar. W.H.O. tarafından yasaklandıktan sonra fiyatlar tavan yaptı ve zulam hızla tükendi. Daha fazlasını bulmamın imkansız olacağını hiç düşünmemiştim ama o zamandan beri bir kez bile bulamadım. Öğrendiğim ilk ders, kârlı olabilmek için ürününüz için pazarı olan bir alan bulmanız gerektiğiydi. Sonraki ders ise verdiğiniz sözleri her zaman yerine getirmeniz gerektiğiydi. Bu tedarikçiniz için iki hatta üç katına çıkar. Asla saygısız olmayın ve zaten iyi giden bir işiniz varsa daha iyi bir anlaşma arayışına girmeyin. Son olarak, bir kadına asla güvenmeyin.