Saf d-meth'i elime almak istiyorum ve arıyorum. Düşük dozda metilfenidat veya amfetamin yerine daha az sinir veya gerginlik yaptığı için hoşuma gidiyor. Ne yazık ki piyasadaki tüm ürünler saf değil ya da rasemik ya da her neyse...
1. Almanya'ya az miktarda d-meth satan biri var mı?
2. Eğer yoksa bunu yapmanın en kolay ve karmaşık olmayan yolu nedir?
3. Bir yerlerde efedrin hcl 50mg/ml içeren enjeksiyonluk ampuller satıldığını gördüm. Eğer 5g efedrin hcl alırsam bu işe yarar mı? Yine de efedrini çıkarmam gerekiyor mu yoksa sadece ampulün içeriğini kullanabilir miyim? Yani sadece su gibi görünüyor sanırım.
4. Ya da burada efedrin hcl satan biri var mı? ya da bir dükkanın bağlantısını biliyor mu (avrupa). efedrin için normal bir fiyat nedir?
5. Efedrin ile doğrudan d-meth'e geçilebileceğini okudum?
6. pseudo veya ephe fark etmez mi?
7. Hangi kimyasalları bulmak zordur ve bunları nereden bulabilirim? Peki ya fosporus?
8. Kristalizasyon aşaması gerekli mi? Sadece suyla karıştırıp ağızdan tüketim için mililitre olarak dozlayabileceğim saf bir ürün istiyorum. kırıntılara falan ihtiyacım yok.
9. Nihai sonuç hangi maddelerdir? ve beklenen saflık nedir?
10. Gerçekten hangi ekipmana ihtiyacım var? Bu hobi oldukça tehlikeli göründüğü için bir hobi laboratuvarı kurmayı planlamıyorum :-D
1. Almanya'ya az miktarda d-meth satan biri var mı?
2. Eğer yoksa bunu yapmanın en kolay ve karmaşık olmayan yolu nedir?
3. Bir yerlerde efedrin hcl 50mg/ml içeren enjeksiyonluk ampuller satıldığını gördüm. Eğer 5g efedrin hcl alırsam bu işe yarar mı? Yine de efedrini çıkarmam gerekiyor mu yoksa sadece ampulün içeriğini kullanabilir miyim? Yani sadece su gibi görünüyor sanırım.
4. Ya da burada efedrin hcl satan biri var mı? ya da bir dükkanın bağlantısını biliyor mu (avrupa). efedrin için normal bir fiyat nedir?
5. Efedrin ile doğrudan d-meth'e geçilebileceğini okudum?
6. pseudo veya ephe fark etmez mi?
7. Hangi kimyasalları bulmak zordur ve bunları nereden bulabilirim? Peki ya fosporus?
8. Kristalizasyon aşaması gerekli mi? Sadece suyla karıştırıp ağızdan tüketim için mililitre olarak dozlayabileceğim saf bir ürün istiyorum. kırıntılara falan ihtiyacım yok.
9. Nihai sonuç hangi maddelerdir? ve beklenen saflık nedir?
10. Gerçekten hangi ekipmana ihtiyacım var? Bu hobi oldukça tehlikeli göründüğü için bir hobi laboratuvarı kurmayı planlamıyorum :-D
Last edited: