Polis gözetimi nasıl belirlenir?

evangelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Merhaba, polisin her ülkede farklı yöntemleri olduğunu biliyorum ama bunu belirlemenin bir yolu var mı?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Hangi terimlerle? Gerçek hayatta mı? Ülkeye göre değişir ama gizli polisler genellikle VW gibi Alman arabaları kullanır.
Ama eğer gözlemleniyorsanız bunu tespit etmek zordur, bu yüzden buna gözlem denir...
Gözetlendiğinizi hissederseniz, yaptığınız işi derhal bırakın ve bilgisayarınızı ve / veya dairenizi temiz tutun. Normalde Almanya ve Avusturya'da polis sadece 2-3 ay boyunca telefonunuzu vs. gözlemleme seçeneğine sahiptir. Ayaklarınızı sabit tutarsanız, polis tarafından denetlenip denetlenmediğinizi göreceksiniz. Greez

nglneedhead

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Bu. Kural kitabı yok

Bu bir duygudur ve öğrendiğinizde fark etmeye başlarsınız

Beyinsiz değiller, bu yüzden nasıl saklanacaklarını biliyorlar.

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
Modern koşullarda polis memurları klasik gözetleme yöntemlerinden uzaklaşmaktadır. Artık daha teknik araçlar kullanılıyor: şehir kameraları, cep telefonu takibi, internet trafik analizi. Operasyonel gözetim sadece bir kişinin tutuklanmasından önce kullanılır.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Bu yöntemler sadece yüksek profilli hedefler için kullanılmıyor mu?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Günde/haftada onlarca kilogram ilaç sattığınızda, çok önemli bir hedef haline gelirsiniz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Kolluk kuvvetlerinin sizi uzaktan gözetlemesi çok kolaydır. Sahip olabileceğiniz tek şans, arama emri almak için kanıt topladıklarını fark etmektir. Bir yargıç arama emrini imzaladıktan sonra, doğrudan size bakmadan telefonunuz aracılığıyla tüm aramalarınızı, sosyal medya mesajlarınızı ve hareketlerinizi izleyebilirler. Arama emri çıkartmak için makul sebep ya da makul şüphe ararken çöpünüzü karıştırabilir ya da çalabilirler ki bu tamamen yasaldır. Çöpünüzün kaybolduğunu fark ederseniz, birinin onu alması için çok fazla neden yoktur. Bir cep telefonu kulesini taklit edecek ve telefonunuzu kandırarak kendi cihazlarına bağlayacak ve kaydettikten sonra kuleye iletecek teknolojiye sahipler.
Bundan hoşlanmıyorlar ama polis ofisinin önünden geçmek ve araçları not etmek için bir neden düşünüyorlar. Bu araçların daha sonra sokağınızda olması kötüye işarettir. Çok dikkatli baktığınızı görürlerse sizi taciz edebilirler ve bu yüzden o sivil araçlar kullanılmadıkları zamanlarda park halindedir. En iyi savunma iyi bir saldırıdır. Acil durum araçlarının cb telsizlerini dinlemenizi sağlayan uygulamalar var. Dili öğrenirseniz nerede olduklarını, nereye gittiklerini, kimin plakasını ya da ehliyetini kullandıklarını bilirsiniz. Eğer arabada dinlerseniz, kendi plakanızın çalıştığını duyabilirsiniz. Bu size bir avantaj sağlar. Kenara çekilmek üzeresiniz ama sizin bildiğinizi bilmiyorlar. Çabucak kaçacak bir yer arayın. Beklemeyecekler ya da hazırlıklı olmayacaklar. Plakanız "bbg420" ise, "merkez, bana bir [bazı numaralar, değişir] 47 ver" "devam et" "Bradley Bradley George dört-iki-oh, Bradley Bradley George dört-iki-oh" diyeceklerdir, bu sizsiniz. Sizin adınızı ya da arabanın kime kayıtlı olduğunu, ehliyetinin geçerli ya da askıya alınmış olup olmadığını ve tutuklama emri olup olmadığını söyleyecek. Hızlı düşünün (bu ABD'de 🇺🇸). Eğer planınız buysa onları dumanlayın ve kaçın. Kaçmak, satmak için bulundurmaktan daha düşük bir suçtur.
Siktir et, söyledim ya. Birkaç kez başarılı bir şekilde polisten kaçtım. Bir tanesi bir yıldan fazla sürdü. Kenara çekildiğimde onlara ezberlediğim bir başkasının bilgilerini verdim, bahçede koşan birini gördüm ve zıplayıp dolaba girdim ve 5 saniye sonra gözetim memuru kapıyı tekmeledi ve hamile çıplak kız arkadaşım yatakta tek başına yatıyordu. Bu inanılmaz bir şans/zamanlamaydı. Bundan 26 yıl önceydi.