Question Metilamin nasıl yapılır?

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
250 gram Amonyum Klorür ve 500 gram %37 Formaldehit 1 litrelik yuvarlak dipli şişede karıştırılır, ısıtılır ve sıcaklık 104 derecede tutulur. Daha fazla su gelmeyene kadar damıtıldı. Bu yaklaşık 6 saat sürdü. Su damıtımı bittiğinde, şişe ısıtma mantosundan çıkarıldı ve dondurucuda 10 santigrat derecenin altında soğutuldu. Tüm amonyum klorür kristalleri çıktı. Amonyum klorür süzüldü ve sıvı başka bir behere aktarıldı. Daha sonra sıvı yarı hacme kadar konsantre edildi ve daha fazla amonyum klorür çıktı. Tekrar süzüldü ve sıvı tekrar yarı hacme kadar konsantre oldu. Sıvı turuncu renge dönüştüğünde ve çok fazla duman çıkardığında, sıvı başka bir behere döküldü ve hemen kristaller çıktı ve ardından katı kek haline geldi. Tekrar 10 °C'nin altına soğutuldu. Daha sonra 250 mL kloroform ile yıkandı ve tekrar süzüldü. Süzülen kristaller 250 mL mutlak metanolde kaynatıldı ve tüm metilamin çözüldü. Geride bir miktar amonyum klorür kaldı. Süzüldü ve amonyum klorür atıldı. Süzülen sıvı gece boyunca dondurucuda soğutuldu ve tekrar süzüldü. Verim 72 gram saf metilamindir.

Metilamin bulabileceğiniz pek çok sayfa var.

Çok daha iyileri de var.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methylamine-hydrochloride-synthesis-large-scale.617/
Videodaki ile aynı yöntemdir.

Bu en basit olanıdır.

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Daha fazla metilamin ve daha az amonyum klorür elde etmenin bir yolu var mı?

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Saf metilamin elde etmek için en iyi yöntemi biliyorsunuz, çünkü daha fazla yöntem olduğunu gördüm

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Evet, nihai bir ürün elde etmek için her zaman birden fazla yöntem vardır, ancak ya verimleri istenmez ya da çok karmaşık ekipman gerektirir ve sonuçlar acı çekmeye değmez.

Yukarıdaki yöntemle herhangi bir özel cam eşyaya ihtiyaç duymazsınız ve verim yaklaşık ~% 90'dır. bu yüzden düşünebildiğim en iyisi bu.

Ve yukarıdaki ürün metilamin hcl'dir ve ~%40 aq sol'a ihtiyacınız vardır. yani elde edeceğiniz sol. bol olacaktır.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Kendim yapmıyorum, bunun yerine satın alıyorum çünkü litre başına yaklaşık 1-50c süper ucuz 99% sıvı dcm.

Attachments

• Kkgn6ThvPs.png
    Kkgn6ThvPs.png
    218.7 KB · Views: 164

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Ne kadar para kazanabileceğimi görmek için kendim üretmek istiyorum, şimdilik doğrudan meth üretmenin akıllıca olduğunu düşünmüyorum. her neyse, neden metilamin değil de metilen alıyorsunuz?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
Yukarıda tarif ettiğiniz yönteminiz %49,6 verime sahiptir (gerçek saf metilamin olması durumunda). Lütfen burada insanları yanlış yönlendirmeyin.
Hayır

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
gerçekten üzgünüm başka bi̇r senteze bakiyordum ve di̇kkatli̇ i̇zlemedi̇m ni̇yeti̇m ki̇mseyi̇ yaniltmak deği̇ldi̇ ve bu hata bi̇r daha olmayacak.

ve bunu buraya göndermemem gerekiyordu, tinerdeki bir karışımdan DCM'nin ekstraksiyonu hakkındaydı.

Berbat ettim, özür dilerim.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
H0mAVSLgM5

aslında bu sizin yaklaşık 2,5 $ / kg metilamin hcl ve% 40 lik metilamin için 50c (ve Avrupa'ya ihracat yapıyorlar ama Amerika'ya değil)

süper ucuz ha

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
BB forum videosundaki yöntemi denemenizi tavsiye ederim.

Last edited: