Question Psuedo Efedrin kalite kontrolü ve en kolay sentez nasıl yapılır

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Merhaba Walters!

Yardıma ihtiyacım olan garip bir durum var: arkadaşım elinde 50 kg kadar Psuedo Ephedrine olduğunu düşünüyor, karaborsadan almış. Sentezlemem için bana 100 gram verdi çünkü kimya geçmişim var ama organik kimya konusunda uzman değilim. Umarım bana aşağıdaki konularda yardımcı olabilirsiniz:

1) Gerçek Psuedo Efedrin olup olmadığını belirlemenin bir yolu var mı? Bir senteze başlamak ve örneğin bodrumumu havaya uçurmak istemiyorum.

2) Eğer Psuedo Efedrin ise, bu 50 kg'ı Meth'e dönüştürmenin en iyi / en kolay yolu nedir? Kimyasallara biraz erişimim var, bu yüzden bu büyük bir sorun olmayacak, daha güvenli bir yöntemi tercih ederim.

Arkadaşım "Pseudo Ephedrine" için kg başına 2500$ ödedi, bu yüzden bu madde olma ihtimali oldukça yüksek ama herkes dolandırılabilir.

Umarım siz Walters Jesse'ye (bana) yardımcı olabilirsiniz.

Şerefe ve saygılarımla,

Qwertz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Mandolin Scott ve bir başka reaktif ile reaksiyona girer. Tanımlamaya yardımcı olacak birçok test var. Kimyasallara erişiminiz yok. Hindistan, Polonya ve Rusya'da değilseniz tabii. Bir seferde ne kadar yapmak istediğinize karar vermelisiniz. Tek bir reaksiyonda 50 kg, sadece bir kez kullanacağınız (çünkü öldünüz) büyük ekipman gerektirir. Lityum en güçlü indirgeyicidir, bağ yapmak için 6 elektronu vardır ve eski pillerde serbesttir ve çeşitli şekillerde kullanılabilir, liah, huş ağacı, huş ağacı,

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Merhaba Frit!

Cevabın için teşekkürler, mandolin scott'u hiç duymadım yoksa bu bir alay mıydı?

Polonya'dan bize yardımcı olabilecek insanlar tanıyorum ve elbette 1 partide 50 kg çıkaramayacağım ama bazı cam ekipmanlarım var ve sonunda karaborsadan bir kazan satın alabilirim.

Lityum önerisi için teşekkürler, dediğim gibi kimya geçmişim var ama organik kimyada değil.

Siz veya başka biri bana daha fazla yardımcı olabilirse mutlu olurum ;)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Hayır, iğneleme değildi bunlar psödoefedrine tepki veren kimyasal reaktifler, ama başkaları da var
Oev1ybUDcC

Susuz sıvı amonyak bulabilir misiniz? Eğer öyleyse, yapmışsınız demektir.

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Yarın arkadaşlarıma soracağım, bu tabloyu bilmiyorum.
Benim ülkemde RAL numaraları farklı renk türleri için kodlardır xD

Önümüzdeki günlerde daha derine inmeliyiz

93sonnyd

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Recrystalize with denatured alcohol...