Question Kokain Benzokain'den nasıl ayrılır?

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Merhaba, kokaini benzokainden nasıl ayıracağımı bilen var mı? Fikirlerim tükeniyor, teşekkürler

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Başlangıçtaki fikirleriniz nelerdi? Bu nasıl önemsiz değil?

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Kokaini NaOH ile serbest bazlamayı ve çözeltiyi kabaca 90C'ye kadar ısıtmayı düşündüm, böylece daha düşük erime noktalarına sahip kesici maddelerin çoğu erir ve suyun üstünde yüzer, böylece bir buchner hunisinden süzebilirim veya çözeltiyi boşaltabilirim ve kokain bazı ayrılır, levamisol, lidokain, fenasetin vb. için. Erime noktaları oldukça farklı olduğu için kolayca işe yaramalı (daha yüksek erime noktasına sahip maddeler için tersini yapardım), ancak benzokainin erime noktası bunu yapmak için kokaine biraz benzer görünüyor ve benzokainin kimyasal özellikleri hakkında güvenilir veriler bulamıyorum, bir site 0,4mg / l diyor, biri 0,4g / l diyor, kimyasal özellikler hakkında eksik bilgilerin yanı sıra baz, HCl, vakumda kaynama noktaları, atm ...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Yani. Bana çok soğuk su kullanmak iyi bir yol gibi görünüyor. Kokain HCl bazı sitelerde 2g/ml çözünürlüğe sahiptir, benzokain=2,4mg/ml.
Ben olsam 2 ml/g soğuk su dener ve dibe çökmüş olan benzokainin üzerinden boşaltırdım.
10 g kokain/ 20 ml sadece 50 mg benzokain tutabilir ve reaksiyon olmadığı için güvenlidir. Çanak içinde bir fan ile buharlaştırın

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Bu noktaya kadar ne yaptığını ve bunları yapmaya nasıl karar verdiğini gerçekten bilmek istiyorum çünkü daha önce bundan daha karmaşık şeyler yaptı.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Sorun da bu, eğer kokain HCl ise benzokain de sonuçta HCl'dir, bu yüzden her ikisi de suda çözünür, eğer kokaini serbest baz yaparsam her ikisi de serbest baz olur ve suda kötü çözünürlüğe sahip olur.

View previous replies…

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Benzokain HCl hala sadece 2.85mg/ml suda çözünürlüğe sahiptir, bu nedenle esasen hiçbir şey değişmez

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Teşekkürler, bu konuda herhangi bir veri bulamadım.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Eğer... kokain HCl ise, benzokain de eninde sonunda HCl....too🤔 olur. Hangi mekanizmaya dayanarak. İnanın bana, lewis asidini nötralize etmek düşündüğüm ilk şeydi, ardından asit ifikasyonu geldi. Bir "B/A ekstraksiyonu" buna birkaç durulama ekler ve bazı şeyleri çıkarır, ancak benzokain değil.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
İyi olabilir. Bazen kapsamlı deneyimlere dayanarak bir şeyler yaparsınız, bazen de mantıklı bir neden olmadan körü körüne çılgınca şeyler yaparsınız. Ben, hayatım boyunca araştırma yaptım.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Ne demek istediğinizi anlamadım, "Bazen kapsamlı deneyimlere dayanarak bir şeyler yaparsınız, bazen de mantıklı bir neden olmadan körü körüne çılgınca şeyler yaparsınız" derken beni mi kastediyorsunuz?

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Kimse ne yaptığınızı, fikirlerinizin ne olduğunu ya da nereden geldiğini bilmiyor, bu yüzden sizi kastetmiyor.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
"Farklı erime noktaları ve Buchner hunisi";
A. Isıtılmış bir Buchner hunisine sahip olmadığınız sürece yapılamaz, sıcak çözücü huniye çarptığı anda artık erimez
B. Huninizi tıkamak için iyi bir plan gibi görünüyor.
B/A ekstraksiyonu dışında en iyi araştırılmış yöntem kloroform ve hekzan ile "defat x 3'tür. Bu, HCl'yi nötralize etmeden levamizolü uzaklaştırmak için kanıtlanmış bir yöntemdir.