Question İlaç satışına nasıl başlanır?

Wendy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Hayatım boyunca tanıdığım bir adam benim için işleri yürüttü ve ona satışlardan İYİ para verdim. Sistem çok iyi işliyordu, birkaç günlük ürünü bir yere bırakıyordum, o da gidip alıyor, satıyor ve bana para veriyordu. Kimse uyuşturucu sattığımı bilmiyordu.

D.D. hazırlama konusunda tembelleştim ve bir kerede daha fazla ürün ekmeye karar verdim. O ne yaptı? Uyuşturucuyu alıp kasabadan kaçtı tabii ki. Benim açımdan, para açısından bu gerçekten bir sorun değil ve tembelliğim yüzünden cezalandırılmayı hak ediyorum.

Ama asıl sorun şu ki, ben pek sosyal değilim ve insanlarla takılmıyorum. Hiç dağıtımım yok. Kelimenin tam anlamıyla sıfır. Hem de altın değerinde kaliteli uyuşturucunun üzerinde otururken.

Bu utanç verici bir soru ama gerçekten durumum bu.

İyi bir çalışan bulana kadar kendimi dışarı atmam ve birkaç satış yapmam gerektiğini düşünüyorum. Gece kulüpleri çok mu riskli? Sıfırdan nasıl başlarsınız?

Last edited:

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Yerel satışları geliştirin. Müşterilere Ölü Damlalar sunun. Posta gönderileriyle çalışmaktan daha kârlı olacaktır.
Promosyon etiketleri bastırın ve bunları gençlerin toplandığı yerler olan gece kulüpleri ve barların tuvaletlerine yapıştırın.
Uygun yerlerde perakende satış için önceden paketlenmiş küçük DD'ler yapın

Promosyon etiketi örneği:

BFuUWSx5Zi

Bir grup oluşturun. Müşterilerinizin sizinle iletişim kurması gerekir. Kitlenizi korumak ve yeni müşteriler çekmek için kendi alanınızın olması gerekir. Ödüller için yarışmalar ve çekilişler düzenleyin. Daha fazla DD yapmak ve dağıtım coğrafyanızı genişletmek için ekibinize yeni üyeler alın.

Last edited: