4-MetilProPioFenon nasıl sentezlenir?

hlebsladky2

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Merhaba, millet! Buraya böyle bir soruyla geldim çünkü son zamanlarda 4MP'nin ortaya çıkmasıyla ilgili çok büyük zorluklar var. Çin'den falan sipariş etmek istemiyorum. 4MP'nin sentezinin Brominasyondan (4mmc) çok daha zor olmadığını biliyorum. Bu yüzden kendim yapmak istiyorum. Son zamanlarda Friedel-Crafts reaksiyonunu buldum ama tam bilgi bulamadığım için bana pek yardımcı olmadı. Nasıl yapılacağını bilen var mı? Merci!

Netflix

Don't buy from me
New Member
Reaction score
55
Avrupa'dan sipariş verebilirsiniz ayrıca hangi sorunu görüyorsunuz

billian1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
14,8 g (0,1 mol) 4'-metilpropiofenon, az miktarda ince öğütülmüş alüminyum klorür varlığında 100 ml kloroform içine konur ve 20 ml kloroform içinde 15,9 g (0,1 mol; 5 ml) brom çözeltisi bir buz banyosu ile soğutulurken damla damla eklenir. Karışım bir gece boyunca ortam sıcaklığında reaksiyona bırakılır. Daha sonra süzülür, çözücü süzüntüden buharlaştırılır ve kristal kalıntı dietil eter ile yıkanır. 21,5 g kristal toplanır. Ve herhangi bir Forder sorusuna ihtiyacınız olabilirse veya sipariş vermek için sadece PM mee mate sadece AB'den müşterilerimizle ilgileniyoruz

hlebsladky2

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3

Çok fazla risk var. Bu tür posta gönderileri ülkemde tehlikeli.

billian1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Hayır, bizi ilgilendirdiğinde tehlikeli değil efendim, sadece PM atın ve size işlerin nasıl gizlice yürüdüğüne dair talimatlar vereceğim Okey