İlaçlarla uçakta nasıl seyahat edilir?

longinfornow

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
İngiltere'den ABD'ye yaklaşık 10 kg ketamin ile seyahat etmek istiyorum, gümrükten makyaj çantalarında THC vape kartuşları ve hap kaplarında Shrooms tozu aldım (herkesin her kutuda haftanın her günü olanları bilirsiniz). Ketamin bir tozdur, bu yüzden onu bir sıvı içinde çözerek veya ürünü başka şeylerle karıştırarak bir dudak peelingi yaparak bir cilt bakım ürünü gibi görünmesini sağlamanın bir yolunu bulmam gerektiğini varsayıyorum.
Ketamin veya ketamin benzeri kristal tozların uçakta nasıl güvenli bir şekilde taşınacağını bilen var mı?

auc

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
18
10 gram çok kolay, sadece onları paketlemeniz ve kalçanızın ortasına koymanız gerekiyor, açıkçası yerleştirmenize gerek yok, ortada sadece bir tane var çünkü küçük bir miktar ve şüphe uyandırmayan cep telefonunda sohbet etmeden iyi, normal bir tutum ve kolay Normalde geçilen cihazlar metal kontrolleridir. Bavulunuza koyarsanız, taşıdığınız her şeyi inceleyebilirler, bu daha şüpheli. Ben seyahat ederken eşyalarımı bu şekilde taşıyorum

metux

Don't buy from me
Resident
Reaction score
44
Ve eğer ilaç üreticisiyseniz, çok seyahat ediyorsanız uçaklardan kaçınmanız daha iyi olur, radara yakalanırsınız ve her seyahatinizde kontrol edilirsiniz.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Suda çözün, küçük bir şampuan şişesine koyun, sıvı çantanıza koyun

metux

Don't buy from me
Resident
Reaction score
44
İngiltere'den😭ABD, tabletlere bastırın ve parasetamol yazın

longinfornow

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
o akıllı baraj

metux

Don't buy from me
Resident
Reaction score
44

metux

Don't buy from me
Resident
Reaction score
44
Dudak kalemi (geniş), yarısından fazlasını delin ve dikkatlice sıkıştırın.