Neyden yola çıkıyoruz, resim ya da açıklama yok. Hiçbir şey yok. Kokainde yaygın olarak bulunan 5 katkı maddesi şunlardır;
-Borik asit. Sedefli ve beyaz olur.
-Kafein. Acı ve beyaz olduğunu tahmin ediyorum.
-phenacetin. Ne olduğunu bile hatırlamıyorum ama yaygın olduğunu gördüğümü biliyorum. Kokainin içinde bulunur.
- benzocaine, lidocaine, tetracaine ECT, ağzınızı uyuşturur. İnsanlar bunun kokaini taklit ettiğini düşünüyor ama kokainin ağzınızı uyuşturmasının 30 saniye sürdüğünü ve bu lokal anesteziklerin yaklaşık 10-15 saniyede etki ettiğini bilenler bilir.
-Parasetamol , asetaminofenin diğer adı, örneğin Tylenol. Tek söyleyebileceğim, analizlerde 100 kez rapor edildiğini gördüğüm.
-levamisole. At solucanı. Aminorex ve amfetamine dönüşür, 2 uyarıcı. Kulaklarınızın ve ayaklarınızın kangren olmasına neden olabilir ve sizi feci şekilde mahvedebilir.
-metamfetamin. Buralarda yaygındır, ne zaman biri çok iyi kokainim var dese, içinde meth var demektir. Neden öfori olmadığını ve onları 6 saat boyunca uçurduğunu merak etmiyorlar. Buradaki insanlar aptal.
İnsanlara size davranılmasını istediğiniz gibi davranın ve o şeylerden hiçbirini koymayın. Sadece yapabileceğiniz en iyi ürün için kazanmak istediğiniz miktarda para talep edin. İyi bir kokain için 200 $/g ödemeyi, içinde 5 veya daha fazla çeşit çöp olan bir hurda için 70 $/g ödemeye tercih ederim. Herkes de öyle.