Sevgili dostum, zihniyetinizi tamamen anlıyorum, ancak izin verirseniz, tüm kalbimle temelleri de anlamaya çalışmanızı ve ardından ilaçla ilgili her belge için lütfen hazırlık sürecinde yer alan fenomenler hakkında kendinizi bilgilendirmenizi öneririm. Youtube iyi bir başlangıç, beni de Vogel'in pratik organik kimyası ile birlikte doğru yola soktu (büyük bir .pdf korkmayın size çok şey öğretecek) genel / inorganik temel kavramları anlayarak başlayın, ardından temel laboratuvar tekniklerine geçin (yeniden kristalleştirme, damıtma, asit-baz ekstraksiyonu ve tabii ki sentezin kendisi ve diğer saflaştırma yöntemleri vakum filtrasyonu, tuzlama, çözücüler, reaktifler, vb...) daha sonra moleküler yapıların yazılması ve isimlendirme (isimlendirme) ile başa çıkmalısınız. Alprazolam güçlüdür ve elde edilebilir öncüllerden (2-amino-5-kloro-benzofenon + 2-Bromo-propiyonil-) basit sentezi için oldukça yeni bir sıcak yöntem olsa bileklorür + hidrazin + çözücüler ve ekipman) Tehlikeli kimyasallarla uğraşmadan önce bazı pratik deneylerle başlamanızı ve ayrıca önce diazepam yapmanızı tavsiye ederim (çünkü daha az etkilidir ve kazara aşırı doz alma riskiniz yaklaşık on kat daha azdır) ayrıca oldukça patlayıcı olan hidrazin kullanmanıza gerek yoktur. Floresan gibi basit şeylerle başlayın ve kendi 2-fenil-nitropropeninizi sentezleyerek amfetamine kadar ilerleyin ve neden nitroetan olmasın (motivasyon kırıcı olabilir ama hepimizin kabul ettiği bir şeydir), her neyse, bitchute.com'da ChemPlayer adlı bir kullanıcı var... Videolarını izleyin ve uygulamayı ondan öğrenin ve Vogel'in Pihkal için bir sözlük olarak kullanın, en azından kalıpları ve her adımın ne anlama geldiğini görmeye ve anlamaya başlayana kadar çalışmak için inciliniz olmalıdır (Sasha, gerçekleştirilen adımların her nedenini açıklayarak harika bir iş çıkardı). İyi şanslar ve iyi hızlar!
Not: Sakinleştiricilerin amacınız olduğunun farkındayım ve umarım zengin olmak planınız değildir, ancak Prometheus'un değerli bir torunu olmak için bir kişi olarak değerinizi arttırmaktır, GHB çok daha kolay bir sakinleştiricidir, ancak kullanımda tehlikeleri vardır.