4-MMC verimini arttırmak mı istiyorsunuz?

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
İlk kez 3,5 g ve ilk kez 5,5-6 g elde ettim, potansiyel hatalarım pH'ımın çok iyi olmadığını düşünüyorum, belki de düşük ve 4-MMC'm filtrasyondan sonra çok beyaz olmadı, sanırım bunun nedeni 4 mmc ile aseton ve HCl çözeltisini dondurucuda bırakmamdı, çünkü birkaç saat sonra, beyaz süt çözeltisi beyazdı ama biraz kırmızı / turuncu vardı, sanırım metilasyonda da bir hata yaptım, sanırım çözeltiyi 2 saatten fazla beklettim, bu bir hata olup olmadığını bilmiyorum, oh ve çözeltim sıcak değildi, tavan arasında yapıyorum ve sıcaklık soğuk.. Belki de reaksiyon maksimum verim elde etmek için yeterince sıcak değildir, belki reaksiyonu başlatmak için başlangıçta çözeltiyi ısıtabilirim?

4-MMC/aseton/HCl'yi ilk kez 8-10 saat dondurucuya koyduğumda, 4-MMC kayası çok çok beyazdı ama aseton/HCl alt kısımdaydı çünkü dondurucu aşamasından önce karıştırmadım...

Birisi verimi arttırmak için bana yardımcı olabilir mi lütfen? :'(

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
310
Bence başladığınız prekürsör miktarı gibi daha fazla veri sağlamalısınız

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
10g 2b4m, 50ml DCM, 20ml 40m, su idk belki 3x 20-30ml, 4-5ml HCl ve 50ml aseton ile başladım

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
pH 4 yaptıysanız sorun yok, sadece daha fazla piryzyn elde edersiniz ve hepsi bu.
Daha fazla% ürün elde etmek için iyi bir kimyager olmanız gerekir ve ürününüzün çok fazla yüksek vermediğinden emin olmak için yaklaşık% 40 saflığa sahiptir.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Tamam, ama 4mmc/aseton/hcl çözeltisini neredeyse 1 gün boyunca dondurucuda beklettim, fena değil mi? Çözeltinin tepesinde turuncu bir renk gördüm, bu yüzden mephedonum çok beyaz değil, bu gece başka bir sentez yapacağım, sanırım metilasyon idk'de bir hata yaptım, sanırım verimim sentezden sonra sentez artacak

View previous replies…

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
Benim saf :) 7.5g kristal form 10g 2b4m alıyorum

Attachments

• SV4i3jWPgO.jpeg
    SV4i3jWPgO.jpeg
    430.7 KB · Views: 220
  • wsgucAVEyQ.jpeg
    wsgucAVEyQ.jpeg
    465.1 KB · Views: 226

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
İlk mesajınız güzeldi, bu gönderiyi neden yaptınız? Biraz yardım istiyorum, gerçekten ne kadar verim ve saflık elde ettiğiniz umurumda değil, tamam 10g'dan 7,5g 4mmc elde ettiniz, ancak yapılması en kolay ilaçlardan biri olan 4mmc yaptığınızı unutmayın, Heisenberg ile aynı seviyeye sahip olduğunuzda konuşabilir ve ürününüzle gurur duyabilirsiniz ve en hızlı ve en kolay yolu kullanıyorsunuz çünkü NMP kullanıyorsunuz, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bahse girerim 30 ila 40 arasındasınız, bir aileniz var mı? Bir eş? Birkaç çocuğun? Seviliyor musun? Birini mi seviyorsun? Bu kişi seni seviyor mu? Muhtemelen öyle düşünmüyorum. eğer bir aileniz varsa ve iyi bir hayatınız varsa, lanet olsun kardeşim bu noktada üzgün müsünüz?

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
Basit ilaçların doğru olduğu gibi gösterildiğini söylüyorsunuz:)

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Kardeşim 4mmc yapıyorum, ama sentezlere başlıyorum, hiç deneyimim yok, bana çok iyi bir verimle saf 4-mmc yaptığını söyleme

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
Çok fazla mmc yaptım 7 yıl.
Daha hızlı bir şekilde kristal 1 gün veya daha uzun süre yapılabilir ve daha çok buz gibi görünebilir

Attachments

• oDPt7FhLwC.jpeg
    oDPt7FhLwC.jpeg
    5.7 MB · Views: 527
  • wcHy1dmJPh.jpeg
    wcHy1dmJPh.jpeg
    5.6 MB · Views: 538
  • JRAVY5SHiM.jpeg
    JRAVY5SHiM.jpeg
    399.4 KB · Views: 231
  • VzsAuBFYKn.jpeg
    VzsAuBFYKn.jpeg
    567.4 KB · Views: 222

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
7 yıl mı? Verim sadece %75 mi? Kardeşim, orta seviye bir ;) 'unuz olduğunda böyle narsisik olmayın, burada lvl sont'unuzun 10 katına sahip olan ppl var, lütfen bir göt deliği olmayın ... :(