kabartma tozu freebase'i̇mi̇ tahri̇p mi̇ edi̇yor?

studentt

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
freebase'imi %10 karbonat çözeltisi ile yıkadım (1 litre su/100 gr karbonat). freebase'e eşit hacimde. freebase'imi yok edebilir mi? yoksa çok mu fazla karbonat. çünkü ph'a getirdiğimde tuz düşmüyor.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,103
Deals
1
Bize şunu söyleyin, ne yapmasını bekliyorsunuz? Sodyum bikarbonat, duruma göre asit veya baz olarak hareket edebilir. Zaten baz kokaininiz varsa ve bunu tuzla koordine etmeyi planlıyorsanız, alkali çözeltinin bir faydasını göremiyorum. Ama her şeyi bilmiyorum

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,103
Deals
1
Bana öyle geliyor ki baz kokaininizi kokain karbonik asidine dönüştürüyorsunuz, bu da onu HCl tuzu yapmanızı engelleyecek, eğer yapmaya çalıştığınız buysa (kokain HCl yapmak) evet, kabartma tozu bunu mahvediyor. Sodyum bikarbonat Na+ ve Hco2-'ye ayrışır. HCo2-, kokain lewis asidinizin H+'sına bağlanır ve onu işgal eder, böylece Cl- yapamaz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,103
Deals
1
SHHIIITT. Bunun methcathiones dilinde olduğunu fark etmemiştim. Yorumları silemezsiniz, bu yüzden sonsuza kadar burada oturup bir pislik gibi görüneceğim. Cevap muhtemelen hala evet.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Bazı kaynaklarda, eter veya DCM ile meth ve mdma freebase saflaştırılması durumunda su + freebase çözeltisine sodyum karbonat eklenebileceğini okudum. Sodyum karbonat suyun çözünürlüğünü azaltıyor ve serbest bazın ayrılmasına yardımcı oluyor.
Ancak iyi bir mühendis olsam bile kimyada tamamen sıfırım, daha deneyimli birinden onay almak daha iyi olur.