What synthesis would you do with this product 3,4-(Methylenedioxy)phenylacetonitrile (CAS 4439-02-5)
Cruela Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Aug 13, 2022 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 Aug 22, 2024 #1 Bu ürünle hangi sentezi yapardınız? 3,4-(Metilendioksi)fenilasetonitril (CAS 4439-02-5)
A Amanchem Don't buy from me New Member Language 🇺🇸 Joined Aug 20, 2024 Messages 1 Reaction score 0 Points 1 22 Aug #2 Nasıl sentezliyorsunuz? Cruela Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Aug 13, 2022 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 By Cruela 22 Aug #3 bir tedarikçi bana teklif ediyor
Cruela Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Aug 13, 2022 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 By Cruela 22 Aug #3 bir tedarikçi bana teklif ediyor
S sassyqueen Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 20, 2024 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 02 Oct #4 İpuçları APAAN (α-fenilasetoasetonitril) meth için Avrupa'ya ithal edilmeye başlandı. Ama gerçekten yapılara baktığımızda Ancak benim tahminim, nitrillerin amidlere veya karboksilik asitlerin istediğiniz bileşiklere dönüşmesine bakardım. Nitrillerin hidrolizi: Amid vs Karboksilik asit Geçenlerde amidlerin hazırlanmasını inceliyordum ve listelenen yöntemlerden biri de bir nitrilin asit hidroliziydi. Şimdiye kadar nitrillerin asit hidrolizinin karboksilik asitler verdiğini düşünüyordum. Nasıl... chemistry.stackexchange.com Attachments msMKpe9oAk.png 359.6 KB · Views: 16
İpuçları APAAN (α-fenilasetoasetonitril) meth için Avrupa'ya ithal edilmeye başlandı. Ama gerçekten yapılara baktığımızda Ancak benim tahminim, nitrillerin amidlere veya karboksilik asitlerin istediğiniz bileşiklere dönüşmesine bakardım. Nitrillerin hidrolizi: Amid vs Karboksilik asit Geçenlerde amidlerin hazırlanmasını inceliyordum ve listelenen yöntemlerden biri de bir nitrilin asit hidroliziydi. Şimdiye kadar nitrillerin asit hidrolizinin karboksilik asitler verdiğini düşünüyordum. Nasıl... chemistry.stackexchange.com
yuiopjkl Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 14, 2022 Messages 77 Reaction score 44 Points 18 03 Oct #5 Sanırım fenilasetonitrili (Benzil siyanür) P2P'ye dönüştürmekle aynı şey. 3,4-(Metilendioksi)fenilasetonitril → MD-APAAN → MD-P2P (PMK) S sassyqueen Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 20, 2024 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 By sassyqueen 03 Oct #6 Evet bu kesinlikle başka bir yol
Sanırım fenilasetonitrili (Benzil siyanür) P2P'ye dönüştürmekle aynı şey. 3,4-(Metilendioksi)fenilasetonitril → MD-APAAN → MD-P2P (PMK)
S sassyqueen Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 20, 2024 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 By sassyqueen 03 Oct #6 Evet bu kesinlikle başka bir yol