Marijuana ve seks

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Marijuana, birçok ülkede yasallaşma sürecinde olan bir maddedir. Kullanıcıların yanlışlıkla zararsız olduğunu düşündüğü bu maddedir. Piyasada esrar, haşhaş ve çeşitli yağlar ve konsantreler şeklinde sunulmaktadır. Ürünün çeşitliliği ve kalitesi büyük rol oynamaktadır.

GENEL BİLGİLER

British Columbia Madde Kullanım Merkezi (BCCSU) esrarın chemsex'i daha güvenli hale getirebileceğini ortaya koyan bir çalışma yürüttü. Araştırmacılar, esrar kullanımının, kullanıcıların chemsex'te uyarıcı ve öforetik kullanırken elde ettiklerine benzer etkilere neden olabileceğini öne süren bir anket yaptıklarını iddia ediyorlar:
- Özgürleştirici, cinsel özgürlük hissi
- Cinsel yaşamdaki engel ve yasakların aşılması
- Cinsel partnerlerinizle açık konuşmalar
- Seksten daha parlak hisler, maksimum zevk elde etme
- Anal sekste ağrının azaltılması
- Özgüvenin artırılması
- Cinsel ilişkinin uzaması

Esrar için tamamen zararsız ve güvenli diyemesem de, zarar azaltma ilkelerini takip ederseniz, esrar uyarıcılar ve öforetiklerden daha tercih edilebilir bir yüzey aktif maddedir. Bu tamamen farklı maddelerin etkilerini tam olarak doğru bir şekilde karşılaştırmayalım, ancak çıkışta önemli ölçüde daha az olumsuz sonuçlarla benzer bir sonuç alırsak, kimyasal için bir madde seçerken esrar yönüne bakmaya değer.

ÖNERİLER

Chemsex için hash kullanmanızı öneririm, bunun yağlara ve konsantrelere göre daha fazla tercihi vardır. Cannafood da bu amaçlar için özellikle uygun değildir. Çeşitleri ve tüketim yöntemlerini deneyebilirsiniz - bu tamamen bir zevk meselesidir, belirli bir çeşitle ilgili deneyiminizi yorumlarda paylaşabilirsiniz. Chemsex için önerilerin geleneksel esrar kullanımına kıyasla hiçbir özelliği yoktur.

Kombinasyonlar:

Birçok tüketiciye göre, marihuana uyarıcı ve öforetiklerden sonra çıkışta oldukça iyidir, ancak bazı durumlarda kısa bir süre için kalp atış hızında artışa ve aynı zamanda anksiyeteye neden olabilir. Chemsex için bu, seksin bir maddenin çıkışında gerçekleştiği durumlarda geçerli olabilir, ancak bence bu durumda marihuanayı tek başına kullanmak daha iyidir.

Psikodelik kullanımıyla birlikte esrar içmeyin - bu psikodelik etkiyi, alınan maddeleri artırabilir ve yolculuğu bozabilir.

TEHLİKE

Marihuana, tam olarak epizodik kullanımda, hastanın zaten belirli hastalıkları olduğu durumlar dışında, tüketicinin sağlığını önemli ölçüde etkilemez. Bu özellikle her türlü ruhsal patoloji için geçerlidir. Sistematik kullanım cinsel yaşamı olumsuz etkileyecek, maddeye maruz kalmadan seks yapma isteksizliği yaratacaktır.

SONUÇ

Chemsex için olağan maddelere bir alternatif, uygun sorumlu tüketimle minimum zarara neden olacak veya hiç olmayacak. Ne yazık ki, chemsex hayranları şu anda bu maddeyi hafife alıyor.

Last edited:

Peacefull

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Marihuana altında seks, insanoğlunun icat ettiği en iyi şeydir. Neredeyse her dakika zevkle geçiyor, gerçekten
Ne yazık ki birçok insan bu tür cinsel deneyleri hafife alıyor.

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
232
Kesinlikle katılıyorum! Etkilerin zirvesi geçene kadar beklemeyi tercih ediyorum, düşünceler aşağı yukarı normale dönüyor, ancak hisler keskinleşmeye devam ediyor. Benim için harika bir kombinasyon :cool:

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Esrar, yetiştirilmesinden tüketilmesine kadar pek çok deneyime sahip olduğum bir uyuşturucu. kafası gerçekten güzel ve rahatlatıcı ama konu seks olduğunda tercih etmeniz gereken uyuşturucu olduğunu düşünmüyorum. kafayı bulduktan sonra seks yapmayı denemedim çünkü beni uykulu yapıyor ve aklımda çok fazla düşünce yok. ya bazen beni azdırıyor ama vücut yine de uzanmayı tercih ediyor.
Bu sizin için aynı olmayabilir, benim bölgemde işçiler yüksek ateşte çalışmak için marihuana kullanıyorlar ve bunun onlara ekstra enerji ve evde hoş bir uyku verdiğini söylüyorlar.
Bu insanlar üzerinde farklı etki gösterdiği için siz de deneyebilirsiniz,

Deneyimlerinizi duymak isterim. :)

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Benim için MJ altında seks tanıdık bir şey ve son derece nadir yeni duygular getiriyor. Bunu sık sık yapıyorum, ancak aralık dışında olduğu zamanların sayısını sağ elimin parmaklarıyla sayabilirim.
Evet! Uzun yıllardır tanıdığım iki farklı kızla (aynı anda değil) harika olduğu birkaç zaman vardı. Diyebilirim ki - bu benim ilk seferim gibiydi - hahaha!!! O MJ tek bir kaynaktan geliyordu - Yunanistan'da tanıdık bir sokak satıcısı. Muhtemelen bir çeşit türdür.

russianboy

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
hhhhh duygusuz seks ile aynı