Yazının mevcut evrimiyle ilgili olduğu için, nasıl oluyor da mda hcl, amp hcl ile aynı hidroskopik özelliklere sahip değil?
İndirgemeye gelince, bunu ben de çok merak ediyorum... eğer gerçekten ilgili nitropun doğrudan indirgeyicisi olarak çalışıyorsa, nabh4/cupric açık ara en gizli yol olacaktır. LiAlH'ye erişim sınırlı ve masraflı ya da amalgam ile uğraşmanız gereken cıva var, zorunda değilseniz neden riske atasınız ki?
Ayrıca sülfatın kişisel olarak berbat olduğunu ve ilgili hcl tuzundan daha zayıf olduğunu düşünüyorum. Ne hakkında konuştuğunu gerçekten bilen biri nerede, kararlı amp hcl'yi nasıl elde edebiliriz, yapışkan su birikintileri yok
@InLikeFlynn varsayımsal olarak bu hcl üretimini uygulayın kendinize iyi bir aparat yapın eski damlama hunisi, tek delikli tıpa, filtre şişesi, nipelden ptfe hortum, sıralı kurutma tüpü cam tüp ucu ve standa kelepçeleyin. Ek kurutma olmadan, sulu hcl ve nacl ıslak sulu kıvamında sülfürik damlatma ile giderdim. Ve çalıştığınız değerli varsayımsal fb üzerinde denemeden önce bazı kuru çalışmalar yapın
alternatif olarak, sulu Hcl ile titre edin %37 aslında en iyisi olduğuna inanıyorum ancak daha fazla beceri gerektiriyor. varsayımsal olarak, 6'dan 5.8'e kadar x miktarda asidi doğru bir şekilde eklemelisiniz. hile eklemede sadece bir kez eklenir ve rahatsız edilmeden xtal'e bırakılır