- Reaction score
- 0
Büyük ölçekli kimyasalların tekniklerini öğrenmek isteyen amatörlergerçek profesyonellerden orta ölçekli metamfetamin üretimi hızlı ve acemi dostu bir kurulum / tarif ile en yüksek / en saf verimle başlangıçta söylendiği gibi Ben bir amatörüm, birinden doğru rehberlik ve bilgi ile hafifçe alıyorum, çok HIZLI bir öğreniciyim, öğretilen her ayrıntıya dikkat ediyor ve uyguluyorum, öğrenmeyi seviyorum. yöntemin basitleştirilmiş yolundan daha zor olsa bile adım adım doğru yol bunun nedeni, nerede yanlış bir şey yapmış olabileceğimi veya yöntemin hangi kısımlarını benim için en iyi hale getirmek için değiştirebileceğimi söylemenin benim için daha kolay olmasıdır. yöntemler veya ekipman türleri hakkında herhangi bir tavsiye, mağazadan satın alınıp alınmadığı önemli değil, kendim yaptım, 10 için bir kurulum arayan tüm önerilere açığım.Haftada 15 kg Bu boyut ve işlem için gereken her kimyasalın miktarı hakkında herhangi bir bilgi Bu tür bir işlem için gereken kimyasallardan ekipmana kadar başlangıç fiyatı nedir Açıkçası, bu kadar büyük olmadan önce partileri test etmek için kurulumumun mini bir versiyonuna sahibim ve ayrıca pratik yaparken bu miktarda büyük bir parti yapmadan önce bir test çalışması için her büyük partiden önce Daha büyük kurulumu da bir araya getirmek istiyorum. Bana bilgi vermek isteyen herkese şimdiden teşekkür ederim.