Burada oldukça yeniyim, bu yüzden yanılıyorsam beni düzeltin, ancak bu büyük ölçüde sorun değil gibi görünüyor. Kullanıcılar ittifaklar ve tehditler yapmaya başladığında veya 'klanlarına' üye toplamaya çalıştıklarında veya bu şekilde örgütlendiklerinde, birileri müdahale etmeli ve bunu başka bir yere götürmelerini sağlamalıdır. Birisi kendisine kötü niyetli bir şekilde saldırgan bulabileceği bir şey demek istiyorsa, sadece kendi cehaletini yansıtıyor demektir. Kime karşı ayrımcılık yapılıyor? Hepimiz olmayı seçtiğimiz kadar anonimiz. Burada herkese aynı fırsat tanınıyor. Eğer hoşunuza gitmiyorsa onlarla iletişim kurmak zorunda değilsiniz. Eğer geçerli değilse, boş verin. Sizi gerçekten bu kadar rahatsız ediyorsa, belki de biraz daha kalın deriye ihtiyacınız vardır.
Bu bir haber makalesinde nasıl görünecek? Bu site büyük ölçüde, siyaseten doğru olsak da olmasak da, çoğu insanın anlamayacağı ya da beğenmeyeceği faaliyetlere odaklanıyor. Bu zihniyetin medya, okullar, eğlence dünyası, siyasi arenalar vb. tarafından onlarca yıldır sürdürülen kültürel yıkımın bir ürünü olduğuna inanıyorum. Kendilerini "savunamayan" insanlar için ayağa kalkma ihtiyacı. Eğer bahsettikleri "ayrıcalık" bu değilse, ne olduğunu bilmiyorum. Birinin o kadar iyi durumda olduğu fikri, "fırsatı" olmayan herkes -azınlıklar- için savaşacak zamana ve enerjiye sahip olması. "Okula geri dönmelisin" duymayı beklediğim türden bir yanıt. Ne için? Eleştirel ırk teorisi ya da LGBT duyarlılığı eğitimi için mi? Yoksa ikiyüzlülüğe ve çifte standarda tekrar maruz kalmak için mi? Kendi adıma konuşacak olursam, sanırım herkes tarafından beğenilme ya da kabul edilme ihtiyacını algılayamayacak kadar aptalım. Bu ağırlığı uzun zaman önce üzerimden attım.
Çok fazla aptal milliyetçiyle karşılaşmıyorum. Öte yandan "Neo-naziler" ve bu tür şirketler başka bir tür. Çağdaş solculuk, aşağı yukarı aynı bağnazlığa meyillidir - sadece hoşgörüsüzlük yerine, tüm yozlaşmayı ve pisliği tolere etmek ZORUNDASINIZ, yoksa "ırkçı, nazi, homofobik vb." Dünyada neyin yanlış olduğunu ve nedenini görmek için dahi olmaya gerek yok. Çoğumuzun "kanun kaçağı" olduğumuz için burada yolumuzu bulduğumuzu düşünmek istiyorum - bu ille de kötü insanlar olduğumuz anlamına gelmiyor. Bu, hayatlarımızı nasıl yaşayacağımıza başkalarının karar vermesine izin vermediğimiz anlamına geliyor. Her ne isek, kendimiz olmaktan korkmadığımız anlamına geliyor. Ben kendimi çok iyi tanıyorum ve kendi derimin içinde çok rahatım. Herkesin benden olmamı istediğini düşündüğüm şey olmaya çalıştığımda kendimden nefret ettim, perişan haldeydim. Politik doğruculuk ve organize haksız nefret iki farklı şeydir. Clint Eastwood'un oynadığı "Gran Torino" filmine bir göz atın, eğer sizin için çok sert değilse...
Özetle, "Söylediklerinize katılmayabilirim, ancak bunları söyleme hakkınız için savaşırken öleceğim."
Not: Evet, bir iş bulmam lazım.