10 g 2B4M için 20 ml %40 metilamin koydum, ancak satıcımın bana metilaminin %40 değil, biraz daha az olduğunu söylediğini hatırlıyorum çünkü benim için yaptı (eğer bunu okursanız, tekrar teşekkür ederim!), bu yüzden belki de 25 ml koymalıyım, hayır sadece gözlerimde yanıklar var (gözlük taktığımda bile, kayak gözlükleri gibi ama kimya için ve bir maske de (ABEK1) ama 2'si 1 arada değil, 2 ürün farklı, ertesi gün çok ağlıyorum ahah, ama 2 gün sonra normaller) hepsi bu, eldiven ve 3M kıyafeti giyiyorum
4MMC yaptığım yer tavan arası ve geceleri pencereyi açık bırakıyorum, bu yüzden soğuk oluyor. Belki de reaksiyon yeterince sıcak değildir ..? Bir ısıtma plakam var, böylece sıcak su banyosu yapabilirim ve reaksiyonu başlatmak için 2B4M/M40/DCM içeren şişemi içine koyabilirim ama sıcaklığı göremiyorum, bu yüzden...
Oh ve başka bir sorum daha var, 4MMC freebase'ime HCl ve aseton koyduğumda birkaç dakika karıştırıp süzebilir miyim yoksa dondurucuya mı koymalıyım? Çünkü aseton koyduğumda 4MMC taşlarını görüyorum ve çok çok beyaz, bu yüzden belki yapabilirim?