- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 5
Merhaba arkadaşlar, bu tarifi arkadaşımla birlikte kullandık, ancak bazı sorunlarımız vardı, Metilamin adımına kadar iyi yaptık. Ancak Metilamin ile aminasyonda, çözelti talimatlar gibi renk değiştirmiyor (ilk saatlerde biraz sarı alıyor, sonra 1 gün boyunca bile hissedilir bir değişiklik yok!)
İlk denemelerde sadece reflü kondansatörü koyduk, ancak mantarın metilamini hapsetmek için daha iyi olacağına dair bazı şeyler okudum, bu yüzden bunu da denedim, renkte biraz iyileşme oldu, ancak nihai verimde değil,
metilaminin yüksek uçuculuğundan kaynaklanıyor olabilir mi? Sıcaklığı 35' C'nin altında tuttuk ve metilamin ilavesini 10 ila 12 saat boyunca 3 ila 4 porsiyona böldük
Bu nedenle nihai ürünümüz ancak birkaç gram alacaktır
tartımız 25g propio idi
Ve PBr ve H2SO4 kullanarak kendi HBr'mizi yapıyoruz
İlk denemelerde sadece reflü kondansatörü koyduk, ancak mantarın metilamini hapsetmek için daha iyi olacağına dair bazı şeyler okudum, bu yüzden bunu da denedim, renkte biraz iyileşme oldu, ancak nihai verimde değil,
metilaminin yüksek uçuculuğundan kaynaklanıyor olabilir mi? Sıcaklığı 35' C'nin altında tuttuk ve metilamin ilavesini 10 ila 12 saat boyunca 3 ila 4 porsiyona böldük
Bu nedenle nihai ürünümüz ancak birkaç gram alacaktır
tartımız 25g propio idi
Ve PBr ve H2SO4 kullanarak kendi HBr'mizi yapıyoruz