Ne tür bir çözücü kullandığınızı bilmiyorum ve bu nedenle sudan daha ağır mı yoksa daha hafif mi olduğunu bilmiyorum, ancak bana öyle geliyor ki çözücünüzü gaz şişenizdeki nemle kirletmiş olma ihtimaliniz yüksek! Özellikle hidrojen sülfür gazınızı üretmek için murriatik asit ve alüminyum folyo kullanırken, çok fazla ısı da üretilir. Bu, gaz şişenizdeki asit çözeltisini hızla ısıtır ve gaz ile birlikte buhar şeklinde hortumdan yukarı çıkmasına neden olur. Bu nem çözücünüze çarptığı anda, daha önce çökeltmiş olduğunuz meth'i emer. GAZ VERIRKEN, ÖNCESINDE VEYA SONRASINDA ÇÖZÜCÜNÜZÜN DIBINDE ASLA HIÇBIR ŞEY OLMAMALIDIR!!! Solventi birkaç kahve filtresinden oluşan bir yığından geçirerek ayırma sırasında solventle birlikte kazara su damlacıklarının gelmemesini sağlamaya yardımcı olabilirsiniz. Ardından, solventinizin üstünde veya altında yüzen damlacık olmadığını doğruladıktan sonra gaz vermeye hazırsınız demektir. Hortumunuzdan nem çıkmamasını sağlamanın bir yolu da 1. Sülfürik asit ve Kayaç kullanın. Gazınızı oluşturmak için Sülfürik asit ve Kaya Tuzu kullanın, çünkü reaksiyon aşırı değildir ve çok daha az ısı üretir veya murriatik asit (hidroklorik asit) ve alüminyum folyo kullanıyorsanız geniş bir