Question P2P ve silika jel topları :S

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Bu sitedeki nabh4 methord'da bahsedilen p2p'yi kurutmak için p2p'yi silika jel toplarına koydum.
P2P'yi BMK tuzundan yaptım, diğer seferler gibi temiz görünüyor. Ancak ilk defa silika jel topunda kurutmayı denedim.
Sütlü/bulanık olması normal mi?

Bir resim ekledim, öndeki p2p ve hunide komik olan silika jeller / p2p var. Silika jeller ıslandığında pembeleşiyor.... Aynı reaksiyonu yaşayan var mı ya da bmk tuzu sahte falan mı?

Attachments

• J8MwTR3ivK.jpeg
    J8MwTR3ivK.jpeg
    508.3 KB · Views: 18

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Bariz bir ön koşul sorusu sormama izin verin, silika toplarınız doyduğunda pembeye dönen indikatör tipi mi?

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Yepyeni, daha yeni takıldılar. Başka hiçbir şeye dokunmadılar. Evet, maviden (kuru) pembeye (ıslak) dönüyorlar.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
İlk seferinde doğru okumamış olabilirim ama bunun normal olduğunu düşünüyorum çünkü birbirlerine yapışmalarını önlemek için üzerlerine talk veya pudra gibi bir şey koyuyorlar. Kullanıldıktan sonra yıkanır ve silika o kadar yapışkan olmaktan çıkar.

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Evet, öyle olmalı ancak şimdi daha fazla suyla çıkardıktan sonra sarı p2p aldım. Umarım damıtma işlemi bu sarı saçmalığı giderir.

Mavi silika jelleri kullanmayı düşünenler, bunları nabh4 için kullanmasınlar. Mavi silika jel boncuklardaki kobalt klorürü azaltacaktır, sadece suyu uzaklaştırmak için iyidir. Tabii ki kullanmadan önce yıkandıktan sonra, benim yaptığımı yapmayın :). Aslında, sadece standart beyaz silika jellere sadık kalın.