Pentedrone

Yodaspártai

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Merhaba, pentron sentezi ile ilgilenen var mı?

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
2-bromopropiyofenon (4'-metillenmiş olan değil) ile ilgili olarak 29'luk bir molar kütle artışını hesaba katmayı unutmayın

Yodaspártai

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Daha önce burada pentron sentezi gördüğümü hatırlıyorum ama bulamıyorum🤔

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Kısaca: Susuz AlCl3 basıncında toluen veya benzenin pentanoil klorür ile Friedel-Crafts asilasyonu, 2. pozisyonda bromlanmış aril n-pentil-1-on ile sonuçlanır burada birkaç seçeneğiniz var sadece alfa halojenli ketonların kötü şöhretli lakrimatörler olduğuna dikkat edin, ve bu, tercihen 2-metil-pirolidon içinde metilamin ile reaksiyona sokularak, kullanmadan önce tercihen yeniden kristalleştirilen nihai ham katı ürününüzü oluşturmak için ekstrakte edilen polar olmayan çözücü içinde hidrojen klorür ile gazlaştırılan serbest bazınızı verir. İyi şanslar ve iyi hızlar!

Yodaspártai

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Çok teşekkür ederim!

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
unutmayın, bu sadece hafızamdan döküldü ve her zaman sadece sizin için açık olduklarında prosedürlerin deneysel yazılarını takip etmelisiniz... aslında bromlu ara maddeyi burada listelerde gördüğümden oldukça eminim, bu yüzden zararlı bir şey alsanız bile zaten sizin için yeterince saftır (bunu saflaştırmak zahmetlidir) ve sadece son sentetik adımı ve tuzunu yapmanız gerekir

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
72
Evet, dediğiniz gibi doğru, ne yaptığınızı bilmiyorsanız ilaç yapmak o kadar kolay değil

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
İnsanların kendileri ve hatta başkaları için tehdit oluşturabilecek hazırlayıcı deneyler yapmadan önce moleküler bilgiyi anlama konusunda motive olmaları için varım... kendim de pek çok aptalca hata yaptım ama hayatta kaldım ve onlardan ders aldım.

Germanium

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
4
NEP'in (N-Etilpentedron) nasıl sentezleneceğini bilen var mı?