• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Event Hesap Dolandırıcılığı - Para Hortumlama

random1

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Merhaba. Avrupa'da saldırganların insanları banka hesabı giriş bilgilerini vermeleri ve ardından hesaplarından para çekmeleri için kandırmaları yaygındır. Ya da diğer para transferi dolandırıcılıkları. Ne tür hesaplara para transferi yapıyorlar? Hiçbir hesap anonim değildir. Polise ihbarda bulunulduktan sonra, paranın aktarıldığı hesabın hesap numarası kısa sürede öğrenilir ve banka daha sonra hesabı bloke eder. Dolandırıcılar bunu nasıl yapıyor? Bu dolandırıcılıkların başarı zincirini bilen var mı?

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Beyaz at yüzünden ona nakit ve bitcoimat yaptı. Ya da sahte bir belge ile revolut tabanlı. Üçüncü ülkelerden hesaplar. 10000€'dan fazla olmadığı için birçok olasılık

random1

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Yanıtınız için teşekkürler, lütfen biraz daha detaylandırabilir misiniz? Burada anlatmak istemiyorsanız bana PM göndermekten çekinmeyin. "Çok mümkün" yazdığınıza göre biraz daha ayrıntıya girebilir misiniz?

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Google'ı çok iyi kullanıyorsun. Ben de bu şekilde buldum. Bu konuda hiçbir deneyimim yok ve insanları bu şekilde kazıklamayı aşırı buluyorum