Madre
PR manager
- Reaction score
- 143
Biraz Mephedrone yapmakiçin önce 2b4mp'ye ihtiyacınız olacak.
Size evde hiç uğraşmadan nasıl 2b4mp yapacağınızı göstereceğiz!
Bu, 2b4mp'nin nasıl pişirileceğinin ilk yolu, ikinci yol yakında geliyor.
Gerekli reaktifler:Size evde hiç uğraşmadan nasıl 2b4mp yapacağınızı göstereceğiz!
Bu, 2b4mp'nin nasıl pişirileceğinin ilk yolu, ikinci yol yakında geliyor.
- 4-metilpropiyofenon
- Hidrojen bromür %46-48
- Hidrojen peroksit %37
- Sodyum bikarbonat (kabartma tozu)
- Bu sentez kavanozlarda veya bardaklarda yapılabilir.
- Karıştırmak için 1 ml'lik uzun bir şırınga kullanabilirsiniz.
Adım 1
Bir bardağa 100 ml 4-metilpropiyofenon dökün ve 80 ml hidrojen bromür ekleyin.
Adım 2
Bir şırınga kullanarak 36 ml* (bu miktar porsiyonlara bölünebilir) hidrojen peroksit dağıtın. Şırıngaya, hidrojen peroksiti bardağın dibine enjekte etmeye yetecek uzunlukta bir tüp takın.
Adım 3
Bu adım el becerisi gerektirir. Bir elinizle şırınga ile hidrojen peroksiti damla damla ekleyin. Diğer elinizle karışımı karıştırın. Reaksiyon sırasında karışımın ısınmaya başladığını göreceksiniz. Her hidrojen peroksit ilavesi bir gösterge vermelidir. İlk başta karışım kahverengi olacak ve bir süre sonra rengi değişecektir. Bir sonraki parti reaksiyona girdikten ve bir reaksiyon ve renk değişikliği gördükten sonra, bir sonraki hidrojen peroksit partisini ekleyin. Tüm hidrojen peroksit bitene veya karışımın rengi değişene kadar devam edin.
Karışımı iyice karıştırın ve bir sonraki adıma geçin.
Adım 4
Bardağa 250 ml soğuk su dökün ve iyice karıştırın, kristalleşmeyi görebilirsiniz. Tüm tortunun döküldüğünden emin olmak için karışımı bir saat bekletin.
Adım 5
Elde edilen 2b4mp kristallerini gevşek bir bezden süzün. Kristaller büyüktür ve iyi filtrelenmiştir. Dikkatli olun, kristaller çok yakıcıdır ve tahriş edici bir göz yaşartıcı gaz yayar. Daima eldiven giyin ve havalandırılmış bir alanda çalışın. Maske ve güvenlik gözlükleri tavsiye edilir.
Adım 6
2b4mp durulanmalıdır. Bir bardakta 20 gram sodyum bikarbonatı (karbonat) 250 ml suda çözerek bir çözelti hazırlayın. Elde edilen 2b4mp'yi çözeltiye ekleyin ve iyice karıştırın. Eğer topaklar varsa onları kırın. Kristalleri bardakta bırakarak çözeltiyi gevşek bir bezle bardaktan boşaltın. 250 ml soğuk su ekleyin. Bir kez daha iyice karıştırın ve kristalleri süzün.
Adım 7
b4mp kristalleri havada, muhtemelen bir fan altında, sıcaklığı 20ºC'yi geçmeyen konut dışı bir alanda kurutulmalıdır veya klima altında kurutabilirsiniz. Kristallerin yakıcı olduğunu ve gözyaşına neden olan bir gaz yaydığını ve sıcak bir odada bu etkinin arttığını unutmayın.
Kuruduktan sonra, 2b4mp hermetik olarak çok katmanlı plastik sargı veya torbalarda paketlenir. Serin bir yerde saklayın.
İşte bu kadar. Artık 2b4mp'ye sahip olduğunuza göre, kolayca Mephedrone pişirmeye başlayabilirsiniz. İyi şanslar!