Welcome to the US section of the forum. Remember that posting contacts (jabber, telegram, signal and others) will result in a permanent ban! If you decide to buy or sell something without using escrow and lose money, we can't help you.
Yani bu sitenin Amerikan sitelerinde reklamını yapması için birine para mı vereceksiniz? Bu bana bir adamın arabamı satın aldığı, ancak nakliye şirketine arabayı onun için taşıması için ödeme yapabilmem için fazla ödeme yapmakta ısrar ettiği zamanı hatırlatıyor. Havale ile Cidden, bunu yapabilirim, bir sürü boş zamanım, birden fazla dizüstü ve masaüstü bilgisayarım, tabletlerim ve telefonum var. Reklam yapmak için Photshop deneyimi vb.
>>Yani bu sitenin Amerikan sitelerinde reklamını yapması için birine para mı ödeyeceksiniz?
Bu doğru. Sürekli olarak reklam satmaya istekli olanları arıyoruz. Bannerlar/linkler/vb için ödeme yapmaya hazırız veya her tekil ziyaretçi için 0.1$ ödemeye hazırız. Bu teklif her zaman aktiftir.
Buraya bakarken çok etkilendim. Bir süredir piyasalarda ve formlarda bulunuyorum ama burası çok geniş. Gerçekten iyi bir şekilde bir araya getirilmiş.
Bunu paylaşıyor olacağım.