Question protonitazen ve fentanil arasındaki fark nedir?

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Protonitazen ve fentanil arasındaki fark nedir? Protonitazenin etkisi fentanil ile aynı mıdır? Öfori fentanil ile aynı mıdır? Protonitazen ne kadar güçlüdür? Lütfen protonitazen hakkında bilgi edinmeme yardımcı olun fentanil ile aynı mı?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,211
Deals
1
Protonitazin 2-3 kat daha güçlüdür ve bir indol çekirdek molekülüne sahiptir, ancak aynı reseptör üzerinde etki gösterirler. Fentanil aldığını düşünen insanlar bile kolayca aşırı doz alabilir. Teşekkürler Google. Cehennemde görüşürüz 👋 bununla zehirlediğin insanlar seni sonsuza kadar götünden sikecek 😆

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
265
Protonitazen ve fentanilin her ikisi de güçlü sentetik opioidlerdir, ancak kimyasal yapıları, güçleri ve potansiyel etkileri bakımından farklılık gösterirler. Fentanil, fenilpiperidin opioidleri sınıfına aittir. Kimyasal yapısı, bir fenil grubuna bağlı bir piperidin halkası ile karakterize edilir. Protonitazen benzimidazol opioid sınıfının bir üyesidir. Yapısı, fentanilin fenilpiperidin yapısından farklı olan bir benzimidazol halkası içerir.

Fentanil morfinden yaklaşık 50 ila 100 kat daha güçlüdür. Bu yüksek etki gücü ağrı tedavisindeki etkinliğine katkıda bulunurken aynı zamanda aşırı doz riskini de beraberinde getirmektedir. Protonitazenin fentanilden bile daha güçlü olduğu bildirilmektedir. İlk çalışmalar ve anekdot raporları birkaç kat daha güçlü olabileceğini göstermektedir, ancak kesin karşılaştırmalar değişebilir.

Hem fentanil hem de protonitazen, beyindeki mu-opioid reseptörleri üzerindeki etkileri nedeniyle güçlü ağrı kesicilerdir. Her iki ilaç da öforiye neden olabilir, bu da kötüye kullanım potansiyellerine katkıda bulunur. Öforinin yoğunluğu benzer olabilir, ancak bireysel deneyimler değişebilir. Daha yüksek etki gücü nedeniyle, protonitazen daha güçlü veya daha hızlı öforiye neden olabilir. Her iki opioid de ölümcül doz aşımı için önemli bir risk faktörü olan solunum fonksiyonunu önemli ölçüde baskılar. Protonitazenin daha yüksek etki gücü bu riski artırır.
Fentanil hızlı bir başlangıç ve kısa etki süresine sahiptir. Protonitazenin farmakokinetik profili daha az iyi belgelenmiştir, ancak potensi nedeniyle potansiyel olarak daha uzun süreli benzer veya hatta daha hızlı bir başlangıca sahip olabilir.

Protonitazen ve fentanil birçok benzerliği paylaşırken, protonitazen potansiyel olarak daha güçlüdür ve bu nedenle aşırı doz için daha büyük bir risk oluşturur. Farklı kimyasal yapıları, biraz farklı farmakolojik profillere ve yan etki profillerine sahip olabilecekleri anlamına da gelir.

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Ama sizin görüşünüzden nasıl anlıyorum kardeşim etkisi ve coşkusu neredeyse fentanil gibi mi? Ama öfori süresi fentanil öforisinden daha mı uzun? Sizce güvenli kullanım için saf protonitazenin ne kadar kesilmesi gerekir? 1g gibi güvenli bir kullanım ve çok iyi bir kalite yapmak için ne kadar kesmem gerekiyor sizce kardeşim ve hangi maddeleri kesmek en iyisidir?

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
265
Basit ve net cevaplarla sizi memnun etmem pek mümkün değil. Protonitazen oldukça yeni bir maddedir, ayrıca belirli bir kişi için etkileri ve güvenliği etkileyen birçok faktör vardır, örneğin kullanım şekli, bireysel tolerans, maddenin kalitesi vb.

Hayvanlar üzerinde yapılan çalışmalarda, Protonitazen'in etkili dozunun (ED50) 0,008 mg/kg olduğu tahmin edilmektedir.

İnternetteki kullanıcılardan 10 ml su veya etanol başına 1 mg Protonitazen denemelerinin tavsiye edildiği doğrulanmamış öneriler gördüm.

Her halükarda, bu rakamlar henüz güvenli ve makul öneriler olarak kabul edilmemelidir.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
70
Nitazenlerin normal fentaloglardan daha uzun ömürlü olabileceğini duydum, ancak benzerlikleri etkilerinin sadece başını sallamak olması, ne kadar keyifli başını sallayarak konuştuğumuzu söylemek için denemedim.

darkzealot

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Birkaç yıl önce protonitazen ve metonitazen denemiştim (Çin'den gönderilmişti) çünkü o dönemde ABD hükümetinin baskısıyla Çin'de ihracatı yasaklandıktan sonra fent kalitesi hızla düşmüştü. İkisinden de zerre kadar keyif almadım. Tadı kesinlikle korkunçtu, neredeyse öğürdüğümü hatırlıyorum. Denediğim şeyin düşündüğüm şey olmaması mümkün, çünkü test etmek için herhangi bir yolum yoktu.

HennryG1488

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
im looking for a good pre cursur for ftl and who has itr\