Psödoefedrin Ekstraksiyonu

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Merhaba arkadaşlar, bazı haplarım var

İçindekiler : Psödoefedrin hidroklorür 60mg, Triprolidin hidroklorür hidrat 2.5mg

Sadece psödoefedrin elde etmek istiyorum, nasıl yapılacağını bilen var mı?

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
Farmasötik (Sudafed) tabletlerden psödoefedrin ekstraksiyonu.

Psödoefedrin, Sudafed tabletlerinden etanol, etanol/metanol (90:10% vol/vol) ve metillenmiş ispirto kullanılarak ekstrakte edilmiştir. Çözücüler ilgili gizli literatür referans alınarak seçilmiştir. Her bir ekstraksiyon için, bir Sudafed tableti havan ve tokmak kullanılarak ezilmiş ve bir behere yerleştirilmiştir. Demir oksit kaplama, kırmızı rengin tamamı kaybolana kadar asetonla (toplam 10 mL) tekrar tekrar yıkanarak çıkarılmıştır. Aseton filtrasyon yoluyla uzaklaştırılmış ve kalıntı kurumaya bırakılmıştır. Özütleme çözücüsü (15 mL) behere eklenmiş, daha sonra alüminyum folyo ile kaplanmış ve numune 15 dakika boyunca mekanik çalkalama ile çalkalanmıştır. Numune oda sıcaklığında bir saat boyunca çökelmeye bırakılmış ve ardından yerçekimi filtrasyonu kullanılarak süzülmüştür. Çözücü buharlaştırıldı ve elde edilen katı madde toplandı.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methamphetamine-from-ephedrine-tablets.302/

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
1. hapları kırmak
2. Aseton ile yıkayın
3. 90 etanol/%10 metanol koyalım mı?

Doğru mu anladım?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/ephedrine-extraction-from-pills-methods.2443/#post-8095

obwiju

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
6
Merhaba. Size bu işi nasıl yaptığımı anlatacağım, birkaç yıldır yapıyorum. Hızlıca anlatacağım. İspanya'da satılan haplar stopcold veya respidina. İnce bir toz yapın. Kuru bir şişede suyla NaOH hazırlayın (genellikle doyana kadar döktüğüm minimum miktarda su olmalı ve sonra telefonda biraz soda kalana kadar yenilerken su ekleyin) (naoh'u incilere dökebilir, şişeyi kapatabilir ve çalkalayabilirsiniz, böylece su kalmadığından emin olursunuz). O naoh'u atın ve hapları ve azar azar hazırladığımız sodayı ekleyin, karıştırın ve macun olana kadar daha fazla ekleyin (sarı renk, kahverengiden kaçının), sonra her şey iyice karışana kadar karıştırın. Toluen eklendi ve karıştırıldı. HCL ile ekstrakte ediyorum, SADECE HCL HERHANGİ BİR SU EKLENMEDİ. pH'ı 3 kez ölçün. Bu şekilde %90 sahte ürün elde ediyordu, son 9 ayda sadece %70 elde ettiği doğru ve nedenini gerçekten bilmiyorum. Birçok ekstraksiyon denedim ve şüphesiz bu en iyisi. Umarım faydalı bir şeyler sunmuşumdur.