Topluluk için Soru

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Bu forumda fark ettiğim kadarıyla gerçek bir ilaç sentezi destekli topluluk var. Çoğunuz üniversite eğitimi almış yasal kimyagerler misiniz? Sıkı bir hobici mi? Birinin çıplak kemikli temel bir laboratuvar için ekipman satın alması için ne kadar yatırım yapması gerekir (belki birden fazla ilacı sentezleyebileceğiniz bir tane) Bazı kolay tarifleri araştırmaya başlayacağım ve bunu yapıp yapamayacağımı göreceğim

Hepinize tebrikler. Hepimizin sevdiği ilaçları yapmak için bazı kimyasalları bir araya getirebilmenizi çok büyüleyici buluyorum. Bir nevi sihirbaz gibisiniz (Üniversitede sadece bir kimya dersi almış biri olarak söylüyorum ki bu dersi geçmek çok zordu)

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Yatırım miktarı minimum olabilir. Her şey neyi sentezlediğinize ve hangi miktarlarda üretmeyi planladığınıza bağlıdır.
Örneğin, mephedrone'u küçük miktarlarda sentezlemek için sadece bazı cam eşyalara ihtiyacınız olacak, başka ekipmana gerek yok. Ancak haftada 100 kg mephedrone üretecekseniz, bazı pahalı ekipmanlara savurganlık yapmanız gerekecektir.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
Dürüst olmak gerekirse, her yıl veya 2 yılda bir yeni bir hiperfiksasyon alıyorum ve bu benim şu anki ^^;

henüz cam eşyalarım ya da öncüllerim yok çünkü beş parasızım ama üzerinde çalışıyorum. lisede kimyayı zar zor geçtim. yakın zamana kadar hiç ilgilenmemiştim (ya da bu konuda iyi değildim). dürüst olmak gerekirse, ilaç yapmak için ihtiyacınız olan şeyler o kadar pahalı değil, sadece şu anda daha çok ihtiyacım olan başka şeyler var lol

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Çok ilginç... Alışveriş listesine bakıyordum. En azından sorularım olursa iyi bir kaynağım var!

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Bay Heisenberg elbette tam isabet. Bu ne yapmak istediğinize bağlı. Spoiler uyarısı, ekipman, çaba, zaman ve paraya ciddi bir yatırım yapmadan muhtemelen geri kalanımız gibi hiç LSD yapmayacaksınız ve demek istediğim, o zaman bile kolay bir iş değil. Muhtemelen istediğiniz her şeyi yapmak için cam eşya ve laboratuvar ekipmanı dahil olmak üzere ihtiyacınız olan her şeyi alabilirsiniz (makul ölçüde) ve ayrıca 20 gr'lık amfetamin partilerine odaklanmak ve 500 $ veya daha azına başlamak için gerekli öncüleri satın alabilirsiniz ve bu fiyat muhtemelen ilk malzeme sevkiyatınızı başarısız denemelere mahvetmeyi ve belki de ürün kaynağınıza ve seçtiğiniz rotaya bağlı olarak hala biraz bozuk para kalmasını içerir.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Yani ilk partinizi muhtemelen mahvedecekseniz amfetamin yapmak bir tür sanat formu olmalı? Basit bir yemek kitabı tarifi değil mi?

jessejames122669

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
41
Deals
3
Rotaya göre değişir. Eğer efedrin dönüşümü yapıyorsam, başlangıçta doğru olanı yapabiliyordum. 90'ların başındaydı. Hapların kolay olduğu zamanlar. cosco'ya üye olmadan girer ve bir araba doldururdum. raflarını boşaltırdım. Anhidröz amonyak o yoldan giderken size zarar verebilir.
Prop yolları daha karmaşıktır.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
"Bu sanat, Bay White! Siz bir sanatçısınız! .... Teşekkürler Jesse, onaylamana sevindim...."
Evet... birkaç partiyi mahvetmeyi planlayın ve eğer yapmazsanız... lanet olsun, şimdi adam sensin dostum...

Amfetamin sentezlemek gerçekten çok basit. Sadece PSE'den meth indirgemeye biraz daha zor... bu adamlar videolarda bir kase mısır gevreği gibi gösteriyor. Henüz kendim için bir şey söyleyemem ama beni koça bağlayın! Meth yapmayı öğrenmek gibi göz korkutucu bir işe kalkıştığınızda, bunun PSE'yi bir miktar hidroiyodik asitte (her ne ise) birkaç saat pişirmek.... a/b ekstraktı, HCl gazı köpürtmek, tuzu toplamak ve asetonla yıkamak kadar basit olacağını düşünmediniz. Zor bir kimya değil mi? Oraya ulaşmak için birkaç adım gerekiyor, biraz çalışma ve risk söz konusu, sevgili tanrım, RP ve I2'yi bir araya getirin, biraz pişirin ve eşit miktarda su ekleyin, işte HI asidiniz. Bir tutam bundan ve bir damla şundan, yeterince basit değil mi? İlk başta başarılı olamayabilirsiniz, muhtemelen olmayacaksınız - bu yüzden bekleyin. Görünüşe göre, eğitimli uzmanlar bile ilk deneylerinde genellikle başarılı olamıyorlar. Sizi temin ederim ki, doğru bir şekilde sorun giderebilir ve güvenli bir şekilde hatalardan ders çıkarabilirseniz bu zor DEĞİLDİR. Eğer benim gibi kendi kendinize öğrendiyseniz, sabırlı ve ısrarcı olun. En önemlisi de güvende olun. Her şeyinizi yaktıktan ve hapse girdikten ya da öldükten sonra bunların hiçbir önemi kalmayacak. Kendi hızınızda ilerleyin ve başka bir gün öğrenmek için yaşayın.

Benim tavsiyem, önce biraz "gıda kimyası" pratiği yapın. Onlara şef ve aşçı demelerinin bir sebebi var. Hiçbir şeyi yakmadan ya da kimseyi hasta etmeden birkaç yemek yapmayı öğrenin. Organik kimyanızı özenle çalışın, teknikleri öğrenin, videolar izleyin, okuyun, okuyun, okuyun! Terminolojiye aşina olun. Küçük ve basit başlayın ve bazı şeyleri uygulayın. Altın madeni, birinin bir reaksiyonun belirli bir aşamasında gerçekte neler olup bittiğini, arkasındaki bilimi basit terimlerle açıklamasıdır - neler oluyor, ne değişti? Nasıl? Neden? Sihri anlamak, ona sahip olmak, onu kendinize mal etmek... ve sonra onu kendiniz icra etmek. Başka bir yazıda, birinin buradaki yazıları "taş devri kimyası" olarak adlandırdığını gördüm, modası geçmiş ve çoğu için işe yaramaz, ama eğlenceli. Bence, süper laboratuarınıza geri dönün ve eşyalarınız için "BAŞLAT" düğmesine basın. Geri kalanımız için: Bırakın sanatçılar resim yapsın. Aptal uygarlığınız kendi üzerine çöktüğünde ve gücü nasıl geri getireceğinizi ya da Çin'den daha fazla öncül maddeyi nasıl alacağınızı bulamadığınızda. Dinozorlar gök kubbenin ötesinde olacak.

Hamiltons'ın şeytan kostümlü Fester ve peruklu MDMA şefinin olduğu bölümü. Bana sorarsanız yastığın diğer tarafından daha havalı! Sıfırdan başlayarak, 15-20 adım ötede, belki daha fazla, ve ~100g iyi, temiz ürün üretmek için sadece mağazadan satın alınan ürünleri kullanarak. Ne? İnanılmaz... sihirli.... Sanat! ......... Eğlenmiyor musunuz?