Hepimiz size yardımcı olmak için buradayız, eğer aramızda bir şeyler ters gitmeye başlarsa, size yardımcı olacak daha yetkin insanlar olduğuna söz veriyorum. Şimdi, aklınızdan tam olarak ne geçtiğini bilmeden önce, başarısızlık belirtileri gösteren çoğu reaksiyon karışımının aslında istenenden daha az ölçüde geri kazanılabileceğine söz verebilirim. Kimyagerin yolu, preparatif ölçekte yapmak istediğinizi küçük ölçekte gerçekleştirmektir, bu nedenle ürünün izolasyonunun asıl amaç olmadığını varsaysanız bile test tüpü bir ilktir, bu nedenle yalnızca reaktanların davranışına ilişkin elde edilen bilgi karşılığında kaybetmeyi göze alabileceğiniz miktarda yatırım yapmalısınız. Kiral moleküllerin çözünürleştirilmesi acemi dostu değildir ve sanırım bu görüşe sahip olan tek kişi ben değilim. Bu tür çalışmalarda yaşadığım hayal kırıklıklarından payıma düşeni aldım, bu nedenle sizi cesaretlendiren ya da cesaretinizi kıran kişi olmaktan kaçınıyorum. Lütfen net bir prosedürel yazıyla gelin (evet bu yine içimdeki eğitimci) ve bunu sizinle ayrıntılı olarak tartışacağıma söz veriyorum. Birkaç teorik çalışma yapmak, gelecekte bir noktada daha yüksek verim elde edecek ve ürünü herhangi bir kahverengi yapışkandan çıkaracak daha profesyonel bir sizde somutlaşacak yapıcı bir uygulamadır.
İyi şanslar ve iyi hızlar!