- Reaction score
- 0
Sayın Finasteride,
Nasılsınız?
Ben YHCHEM'den Ray, Vakum Filtremize ilgi duyduğunuzu bilmekten memnuniyet duyuyorum, işbirliğimizi ilerletmek için bazı bilgileri onaylayabilir miyim?
Lider üretici olarak YHCHEM, esas olarak vakum koşullarında sıvı-katı filtrasyon için kullanılan 10L, 20L, 30L, 50L paslanmaz çelik ve cam tipi Vakum Filtresi tedarik etmektedir.
1). Vakum Filtresinin şirketinizde ne için kullanılacağını öğrenebilir miyim?
2). Paslanmaz Çelik veya Cam vakum filtresine ihtiyacınız var mı?
3). Destekleyici Vakum Pompasına ihtiyacınız var mı?
4). DHL veya Deniz yoluyla teslimat düzenlemeyi planlıyor musunuz? Lütfen referans için ayrıntılı şirket adresi verin.
Vakum filtresinin şirketinizin ihtiyacını karşılayıp karşılamayacağını teyit edeceğiz, anahtar teslimi sistemin detayları ve fiyatı buna göre zamanında sağlanacaktır.
Web sitemizi ziyaret etmekten memnuniyet duyarız: www.yuanhuaiglobal.com
Saygılarımla,
Ray
Nasılsınız?
Ben YHCHEM'den Ray, Vakum Filtremize ilgi duyduğunuzu bilmekten memnuniyet duyuyorum, işbirliğimizi ilerletmek için bazı bilgileri onaylayabilir miyim?
Lider üretici olarak YHCHEM, esas olarak vakum koşullarında sıvı-katı filtrasyon için kullanılan 10L, 20L, 30L, 50L paslanmaz çelik ve cam tipi Vakum Filtresi tedarik etmektedir.
1). Vakum Filtresinin şirketinizde ne için kullanılacağını öğrenebilir miyim?
2). Paslanmaz Çelik veya Cam vakum filtresine ihtiyacınız var mı?
3). Destekleyici Vakum Pompasına ihtiyacınız var mı?
4). DHL veya Deniz yoluyla teslimat düzenlemeyi planlıyor musunuz? Lütfen referans için ayrıntılı şirket adresi verin.
Vakum filtresinin şirketinizin ihtiyacını karşılayıp karşılamayacağını teyit edeceğiz, anahtar teslimi sistemin detayları ve fiyatı buna göre zamanında sağlanacaktır.
Web sitemizi ziyaret etmekten memnuniyet duyarız: www.yuanhuaiglobal.com
Saygılarımla,
Ray