ÇÖZÜM

johski

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
hey günaydin i̇nsanlar
Burada izomerizm ve rasemat ayırma/ayrıştırma hakkında bilgisi olan var mı?
Mevcut rasemik metamfetamini (d- ve l-izomer) ayırmak istiyorum, böylece elimde sadece d-meth izomeri olacak.
Ne yazık ki, nispeten az, çok az buluyorum... bu yüzden şansımı sizlerle deneyeceğim.
d-tartarik asit ile çalışması gerekiyor ama nasıl?
biri bana yardımcı olabilirse ve belki bir rehberi varsa veya bir rehbere bağlantı varsa harika olur?

şimdiden teşekkür ederim

İyi günler dilerim

selamlama

johski

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69

Rasemik Metamfetamin Çözünürlüğü

85 kısım rasemik metamfetamin, 1000 kısım metil alkol içinde 100 kısım d-tartarik asit çözeltisine eklenir. Uzun süre bekletildikten sonra çöken tuzun yaklaşık 100 kısmı aspire edilir ve sıcak etil alkol ile ekstrakte edilir. Dekstroroter metamfetaminin d-tartratı hem metil hem de etil alkolde kolaylıkla çözünürken, levoroter metamfetaminin d-tartratı hem metil alkolde hem de sıcak etil alkolde çok az çözündüğünden, bazın optik antipotlarının d-tartratlarının ayrılması son derece basit bir şekilde gerçekleştirilir.

johski

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
teşekkürler, peki̇ veri̇m nasil?

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Genellikle insanlar bunu tüm d izomeri ayrılana kadar tekrar tekrar yaparlar. Ne kadar çok yaparsanız o kadar çok ayırabilirsiniz.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Merhaba, bu makalede kılavuzu bulabilirsiniz. Prosedür meth için de aynıdır. İyi şanslar.