Question Paramparça

hatesixfour

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Normal bir kaseden shatter içebilir misiniz?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Hayır, işe yaramayacak.

Belki kalay folyodan bir tür boru oluşturabilir ve altını ısıtabilir veya muhtemelen diğer uyuşturucular gibi yapabilir ve parçayı biraz katlanmış alüminyum folyoya koyabilirsiniz.

Shatter için genellikle bir dab aletine ihtiyacınız vardır

Ya yenilebilir yiyecekler yapın ya da folyo kullanın

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Yani yapabilirsiniz ama ne yaptığınızı gerçekten göremezsiniz. Bir kâse, üstten aşağı ittiğiniz bir balon gibidir. Çatlak bir gövdeden içtim, ejderhayı kovaladım, sıcak raydan geçirdim, ama gitmenin yolu;
QgKXhdOlaQ

Vakum pompalı soğuk tuzaklı nargile. Sonra bokunuz bittiğinde, suyu bir poe tavasına döküp buharlaştırırsınız... Tada acil durum zulası

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Bana birkaç ay önce kafayı bulmak istediğim ve elimde hiç kırık olmadığı zamanı hatırlattı... tina bong'a baktım ve içinde o iğrenç, antika bong suyunu gördüm.
Düşüncesi bile midemi bulandırdığı için içemeyeceğimi biliyordum. Ve sonra bir ampul anı. Banyo dolabına baktığımda filo lavman kutusunu fark ettim. Gerisini biliyorsunuz,

Lol, sanki o günkü maldan çeyrek gram enjekte etmişim gibi hissettim!

hatesixfour

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Otla karıştırıyorum ve bir pulsar içicisi kullanıyorum... küçük bir vape, hangi sıcaklıkta olduğundan emin değilim, iyi çalışıyor.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
POTV'nin ne anlama geldiğini bilmiyorum ama eğer ot içiyorsam, ki bu günlerde nadiren içiyorum, herbe buharlaştırıcım var.
Bir lanet değerinde ve bir bobin ve pid ile bir e-çivi bong teçhizatım var. Oldukça çok yönlü. Ot yakmak için yaklaşık 725-750f'ye ayarlıyorum ve matematik yaklaşık 425 ° f ve çatlak yaklaşık 275 ° f iyi çalışıyor