Ya da Advil'in üzerindeki kaplamaya ne dersiniz? Çok tatlı! YUMMY! Puro içmeye başladığımda ve tüm 'aromalarla' tanıştığımda onlardan nefret ettim, neden tütünümün yanında tatlı isteyeyim ki? İğrenç. Bir keresinde, yanlışlıkla bir paket tatsız puroya biftekli lo mein'imin suyunu bulaştırdım. Uzun hikâye ama fark etmedim ve öylece kurudular. Tadı MUHTEŞEMDİ ve ne olduğunu anlamam biraz zaman aldı. ET aromalı purolar! NEDEN HALA BÖYLE BIR ŞEY YOK??? Bir puro iç ve bana içinde bir parça pastırma olsa tadının daha iyi olmayacağını söyle lol. O günden beri tatlarla ve bir şeylerin tatlarını değiştirmekle ilgileniyorum.
Tam açıklama Meth'i henüz denemedim ama temelde kimyasal olduğu için tadının en azından 4MMC'ye benzediğini varsayıyorum. Kaliteyi herhangi bir şekilde etkilemeyecekse neden bir parça kiraz ya da başka bir şey olmasın? Ben (hala) kimyager değilim, bu yüzden doğrudan konuşamam, bu yüzden bu ilaçlardan herhangi biri için şeker gibi tatların mümkün olup olmadığını gerçekten merak ediyorum...
Sanırım sigara içmemeyi ya da enjekte etmemeyi bilmeniz gerekiyor. Bu kötü olabilir. Kendi soruma cevap vermiş olabilirim. En azından bu, ben hala et aromalı puroları düşünüyorum.