Kendi pişirdiği Flakka ve Krokodil'i birlikte içmek

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Hometrainer'ımın hamster'ı Flakka (A-pvp) ve Krokodil (Desomorphin) pişirmek, karıştırmak ve tüm gün boyunca enjekte etmek istiyor.
Benzin ve kanalizasyon temizleyici gibi önemli malzemeleri çoktan satın aldı.

Başlamaya hazır. Şimdi en iyi zarar azaltma için ne yapabilir?

• Haha
Reactions: vis

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
gevşek timsah

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Krokodil hakkında genel bir sorum var. İlaçla ilgili sadece propaganda gördüm. İnsanların nekroza neden olduğunu söylemesi ne anlama geliyor?

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Doğru hatırlıyorsam, desomorfin yapmak için temel olarak kodein tabletlerinin kırmızı p/iyotla pişirilmesi gerekiyor. Sürece dahil olan ve şu ya da bu nedenle tamamen temizlenmesini zorlaştıran birkaç başka adım veya bileşen. Bu da ne kadar özen gösterilirse gösterilsin onu doğası gereği tehlikeli kılmaktadır. Başka bir deyişle, IV krokodil ile her zaman risk vardır. Diğer sindirim veya saflaştırma yollarından tam olarak emin değilim. Yani buhar distilasyonu.

Evet... speedball için daha iyi bir opiat bulun, krok'a yardım edilemez. Flakka'dan emin değilim.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Teşekkürler, sanırım üretim süreci son kullanıcı için bazı sorunlara neden olabilir

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Evet, bunu böyle bir sorun haline getirenin sadece tembellik veya dikkatsizlik olduğunu sanmıyorum. Tam olarak ne olduğundan emin değilim.... safsızlıklar, katkı maddeleri, kötü hijyen ve IV uygulaması... yukarıdakilerin hepsinin bir kombinasyonu. Sonuç: "İnsan tüketimi için güvenli değil." Öyle ya da böyle... hikayenin sonu.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Ağzımdan çıkanı kulağımın duymasına izin verin.
https://bbgate.com/attachments/ozaru1tks6-pdf.8069/
Burada, yeterli özen gösterilerek üretildiği takdirde, safsızlıklarla ilgili risklerin çoğunun önlenebileceği belirtilmektedir. Tüketiciler ve sağlayıcılar şunu önermektedir: "Yetenekli aşçılar, tartışılan aşırı zararlar olmaksızın enjekte edilebilecek bir krokodil çözeltisi hazırlayabilir."

Sanırım süreç efedrini meth'e indirgemekle aynıysa, krok nispeten zararsız bir şekilde üretilebilir ve kullanılabilir. Ne de olsa meth hiçbir zaman et yiyen korku propagandasıyla birlikte gelmedi.

Merak ediyorum, bir RP/I2 efedrin/sözde reflü seansı sırasında EP/PSE ile birlikte kodein atan birini duyan var mı? İkisi aynı anda reaksiyona sokulabilir mi? Daha sonra birlikte bazlanıp, ekstrakte edilip tuzlanabilir mi? "Tek durak noktası Hidroiyodik speedball tuzu / çözeltisi" :unsure: Siktir et, ... Biraz deso-crank deneyeceğim....

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Hayır, kırmızı p ya da iyot kullanmıyorlardı.
Benzin ya da lavabo açıcı gibi her yerde bulabileceğiniz şeyler kullanıyorlardı.

gider temizleyicisi ghb yapmak için kullanılabilecek bir şey değil... o yüzden bunda bir sorun yok.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Hey.... MacGuyver....!
RP/I2 olmadan desomorfin yapmayı nasıl öneriyorsunuz? Salla ve pişir mi?
Sen neden bahsediyorsun ki? Bütün gün Speedballing mi? Krokodil? Zarar azaltma mı? ....

Krok yapacaksan, meth yap. Birileri eroin ya da onun yerine geçecek iyi bir madde bulmalı.
Hastanede yaptıkları gibi bir infüzyon hattı takın ve istediğiniz her şeyi serumla verebilirsiniz... ne kadar ve ne zaman isterseniz ve sorunların çoğundan kaçınırsınız.
Benim de benzer hedeflerim var ve bu bana bir kamikaze görevi gibi geliyor... çok onursuz ve kötü düşünülmüş bir görev.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Tamam, anladım. O zaman tüm bu haberler doğruymuş.

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Mizah konusu, krokodil ısırığı olarak adlandırılacak zavallı "her şey gider" hakkındadır

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Tamam, bu çok mantıklı

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
15 parti APVP - safsızlıklar

Attachments

• 2cvGaenBl6.png
    2cvGaenBl6.png
    136.8 KB · Views: 100

Caleb

Don't buy from me
Resident
Reaction score
27
Dostum, kötü kimyagerler daha kötü kimyasallar yarattığında bu oluyor.
Kötü kimyagerler iyi ürünlerden ve sağlıktan çok "hornyposter "ları önemsediklerinde durum daha da kötüleşiyor.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Bu benim korkularımdan biri. Bir şeyden kötü bir parti almak

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
APVP'yi Polen'den aldım, eski moda flakka idi - yaşlılar bayılırdı. AP_P güçlü kolay eriyiktir. MDPV en güçlü sert eriyiktir.