Question Amfetaminimde garip bir kesik var. Asit bazlı ekstraksiyon olmadan ondan nasıl daha iyi kurtulabilirim? Amf'in su çözeltisi nasıl düzgün bir şekilde buharlaştırılır?

faelivrin42

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Kimya geçmişim yok ve iyi havalandırılan bir yerim yok, bu yüzden mutfağınızda kullanmamanız gereken maddeleri kullanmaktan korkuyorum.
Ben sadece meraklı bir amfetamin severim ve genellikle basit bir aseton veya izopropil alkol yıkaması yaptım, birkaç kez sıcak izopropil alkol kullanarak yeniden kristalleştirme yaptım ve iyiydim. Ancak son zamanlarda aldığım neredeyse tüm hızlarda bununla gitmeyen bir kesik olmaya başladı.

Selüloz gibi bir şey ama bilmiyorum. Eğer madde örneğine çok az su eklersem, jöle haline geliyor. Daha fazla su eklersem çözünüyor.
0,44 mikronluk tekerlek filtre, su çözeltisinden süzülmesine yardımcı olmuyor. Sıcak suda çözündürüp soğutursanız, kuruduğunda çok çok yumuşak, neredeyse ipek gibi parlak lifler oluşturur. Görünüşleri kafeini andırıyor, ancak muhtemelen kafein değil - koyu mavi-mor renk alana kadar nişasta ile karıştırılmış povidon-iyot çözeltisi ile test ettim ve çözeltinin rengini hiç değiştirmedi (kontrol olarak taze yapılmış kahve kullandım) ve onu içeren örneklerden biri Enerji Kontrolüne gönderildi ve orada kafein bulamadılar ve kesim her ne ise, tanımladıkları madde listesinde yok.

Yani elimde bir hız macunu örneği vardı. Muhtemelen içinde amfetamin vardı çünkü Marquis turuncuya ve Robadope pembeye döndü.
Az miktardaki maddeye bir damla su eklediğimde bulanıklaştı ve ardından jöle benzeri bir maddeye dönüştü.

4vdycLipeh

Başlangıçta izopropil alkol kullanarak yeniden kristalleştirmeyi denedim. Kaynayan izo içinde tamamen çözünüyor, ancak soğutmaya başladığımda, liflerle birlikte jöle haline geldi, bu yüzden bu işe yaramadı, amfetamini filtreleyemedim. Google'da biraz araştırma yaptıktan sonra su ekstraksiyonu hakkında bir şeyler okudum.

Ben de aşağıdakileri yaptım:
1. Verilen maddeden 1 gr kahve filtresine koydum ve her şey çözülene kadar üzerine yavaşça sıcak su dökmeye başladım
2. Sonra çözeltiyi buzdolabına koydum ve bu lifleri elde ettim, o kadar çok ki çözelti kremsi hale geldi
S2R8dQokDG
V3GJhik7LE
HitfT4n1aD

3. Çözeltiyi tekrar kahve filtresi ile süzdüm ve elyaftan sıkabildiğim her şeyi sıktım
4. Daha sonra elde edilen çözeltiyi bardağa koydum ve su banyosu kullanarak buharlaştırdım
5. Sonuç düzgün görünmüyordu ve Mecke reaktifi ile koyu kahverengi, neredeyse siyah renk verdi. Ben de yeniden kristalleştirme yapmaya karar verdim.
OQswkLCeyt

6. Madde içeren bardağa iso ekledim ve su banyosunda kaynattım. Bir süre sonra, kaynayan iso içinde bile çözünmeyen bir tortu kalmıştı. Sıcak çözeltiyi başka bir bardağa döktüm, çözünmeyen bazı parlak yarı saydam parçalar kaldı.
Pvx7yJoILl
T2nhfv6Hu7

7. Çözeltiyi masanın üzerinde oda sıcaklığına kadar soğumaya bıraktıktan sonra bir gece buzdolabında beklettim. Sabahleyin bir süre buz banyosunda beklettikten sonra kahve filtresi ile süzdüm. Sonuç olarak 0,03 g amfetamin sülfat elde ettim (kolorimetrik testler yaptım ve Mandelin, Marquis ve Mecke ile beklenen sonuçları aldım)
8. Merakımdan filtrelenmiş iso'nun bir kısmını buharlaştırdım ve soğumaya bıraktım. ve bu lanet olası jöle maddesini tekrar elde ettim.
Bu yüzden yaptığım işlemin gerçekten yardımcı olmadığı ve hala temiz maddede kalabileceği açıktı

Sorular:

1. Bu kesim nedir? Reddit ve dread'de benzer şeylerden çeşitli bahsedenler buldum, bu yüzden oldukça yaygın
2. Ondan etkili bir şekilde kurtulmak mümkün mü?
3. Bu hız macunu kesinlikle boktan olmasına rağmen, içinde sadece %0,03 amfetamin sülfat olduğundan şüpheliyim. Yani muhtemelen buharlaştırma ve yeniden kristalleştirmede yanlış bir şey yaptım. Nasıl daha iyi yapabilirim?

faelivrin42

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Bazı daha ayrıntılı sorular
- Basit bir damıtma ünitesi (kauçuk mantarlı şişe + kauçuk boru) kurarsam, su çözeltisinden kuru hız sülfat hızı elde etmek açısından daha iyi olur mu?
- Yeniden kristalleştirme için mümkün olan en az miktarda çözücü kullanmanın önemli olduğunu biliyorum. Ancak çözünmeyen impuritler mevcutsa, minimum miktarı belirlemek zordur. Amfetamin sülfat ve izopropil alkol durumunda, gereken izopropil alkol miktarını nasıl tahmin edebilirim? Google'da amfetamin sülfatın sıcak izopropil alkoldeki çözünürlüğünü araştırmaya çalıştım ama başarılı olamadım
- Amfetamin sülfatın yeniden kristalleştirilmesi için aseton + izopropil alkol kullanmak, sadece izopropil alkol kullanmaktan daha mı iyidir? Neden?
- Bazı yeniden kristalleştirme kılavuzları camın üstünü çözelti ile kaplamanın önemli olduğundan bahsediyor, bu neden önemli? Soğumayı yavaşlatmak için mi? Amfetamin sülfatın buharlaşamayacağını sanıyordum, doğru mu?
- Bazı yeniden kristalleştirme kılavuzları çözeltiyi gece boyunca dondurucuya koymayı öneriyor, bu iyi bir fikir mi? O zaman diğer safsızlıklar da kristalleşmez mi?
- Çok fazla izopropil alkol kullandıysam, kristalize amfetamini süzdükten sonra hacmini azaltmak için kaynatıp yeniden kristalleştirme prosedürünü tekrarlayabilir miyim?
- Emme filtreleme, sıvıyı filtrenin üzerine dökmekten daha mı verimli yoksa daha mı hızlıdır? Normalde yatak için kullandığım basit elektrikli pompayı emme ünitesi olarak kullanabilir miyim? (emme seçeneği var)

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Yapabileceğiniz en iyi şey, zaten denediğiniz aseton ile saflaştırmaktır, eğer bu işe yaramazsa, asit-baz ekstraksiyonu ile saflaştırma elde edersiniz, çok fazla zaman almaz ve çok basittir.

feinkostParanoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Merhaba,
Benim için neredeyse sizin gibi olduğunu söyleyebilirim, her zaman meraklı bir amfetamin aşığıydım ve ne yazık ki "Pandora'nın kutusunu" açtım.
Bu yüzden amfetaminimi kullanmadan önce basit ama çok etkili bir şekilde arındırmaya başladım.
hiçbir yerde amfetaminden daha fazla pislik karışmadığı anlaşıldı, hayal gücünün sınırı yok!
şimdi sizin tarif ettiğiniz soruna gelelim;
Sanırım amfetaminin içinde bir tür selüloz olduğu varsayımınızda haklısınız.
Geçmişte aynı sorunu yaşadım, resimlerinizdekiyle tamamen aynı görünüyordu. kroskarmeloz veya başka bir bitkisel lif olmalı, gıda endüstrisinden bambu lifleri sıklıkla kullanılır.
Madde 2'de tarif ettiğiniz kremsi şey genellikle kafein ve bir tür lif veya selüloz karışımıdır.
tek garip olan şey, sizin malzemenizde hiç kafein bulamamış olmanız. normalde, kafein amfetaminden çıkarıldıktan sonra dördüncü resminizdeki gibi görünür (yani bu emici pamuk benzeri lif uçları). benim durumumda, her neyse.
deneyimlerime dayanarak size söyleyebilirim ki, aldığınız şeyin sadece %0,03 amfetamin içermesi oldukça mümkün!
malin bi̇le kesi̇nli̇kle kötü olduğunu söylüyorsunuz, o yüzden en i̇yi̇si̇ oradan başka bi̇r şey almamak, eğer gi̇derse!
sentez kalintilarindan ve özelli̇kle kafei̇nden kurtulmak i̇çi̇n her zaman şu şeki̇lde hareket etti̇m
amfetami̇n gerçekten kuru ve i̇nce ezi̇lmi̇ş olmali!!!
amfetami̇ni̇ susuz asetonla yikayin ve sonra tamamini bi̇r kafei̇n fi̇ltresi̇ne koyun ve kurumaya birakin.
Kuruduktan sonra tekrar iyice ezin.
şimdi kaynar damıtılmış suyu damla damla daas amfetamin üzerine eriyene kadar veriyorum.
(yani neredeyse her şey sizin gibi!!!!)
distile suda çözünen amfetaminin üzerini kapatıp 2-3 saat buzdolabında bekletin.
sonra her şeyi bir kahve filtresine koyun (iki tane alırsanız daha iyi olur, önceden damıtılmış suyla nemlendirin) ve dikkatlice sıkın! Daha sonra her şeyin buharlaşmasına izin verdim ve gerçekten temiz amfetamin elde ettim.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
-Malzemenizi suda çözün, çözünmeyen her şey = hurda.
-PH değerini belirleyin. PH 4'ün üzerindeki her şeye 1 damla hidroklorik asit ekleyin.
-Suyla aynı miktarda petrol eteri ekleyin.
-Her şeyi bir ayırma hunisine koyun ve çok iyi çalkalayın.
-Alt su tabakasını boşaltın.
-Petrol eteri (üst katman) saflaştırma için daha sık kullanılabilir.
-Ph 14 olana kadar karıştırarak yavaşça NaOH ekleyin. granüller veya önceden hazırlanmış kül suyu. Yağlı bir tabaka oluşur. Amp baz
-İki katmanı bir ayırma hunisi ile ayırın.
-Üst amfi tabanına aynı miktarda petrol eteri ekleyin ve ayırma hunisinde çalkalayın.
-Alt katmanı (su) boşaltın.
-Artık topaklanmayana kadar biraz MgSO4 ekleyin.
-Çözeltiyi 3 saat boyunca bir buz kutusuna daldırın.
-MgSO4'ü filtreleyin.
-Petrol eterini 40°C'de buharlaştırın.
-Kalan yağlı bazı aseton içinde çözün.
-PH6'ya kadar aseton ile seyreltilmiş sülfürik asidi yavaşça ekleyin.
-Amp tuzunu filtreleyin

Renk değişikliği hala görülebiliyorsa, buz gibi asetonla yıkayın ve kar beyazı olana kadar tekrar süzün.

Sonuç çok çok saf bir üründür.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ben de aynı sorunla oynuyordum, ancak daha büyük hacimlerde ve daha uzun sürelerde, sadece ne olacağını görmek için.

Amfetaminimi %99,9 IPA ile iyice yıkadım, sonra kuruttum ve su çözeltisine aldım.
Çok daha fazla su koydum (şişe 1 litre) ve yaklaşık 20 g "amfetamin" kullandım.
Bu "jöle" oluşmasını engelliyor.

Mikrodalgada damıtılmış suyu ısıttım ve artık çözünmeyene kadar madde ekledim, sonra bir kenara koydum ve hareket etmeden yavaşça soğumaya bıraktım. Bu oluşum bana kafein gibi görünüyor.
VCnSDL3JyM

Yh2xpK3zRE

Büyümenin durduğundan emin olduğumda, filtreleyip buharlaştıracağım ve geriye ne kaldığını ve bundan ne çıkarabileceğimi göreceğim...