Question Sentez ve satış

meribel

Don't buy from me
New Member
Reaction score
14
Herkese iyi akşamlar,

Öncelikle, burada bulunan kaynakların genişliği için katkıda bulunanlara teşekkür ederim.

Benim 2 sorum var:

Metamfetamin ve amfetamin sentezlemeye başlamak istiyorum ve P2NP gibi kolay bulunmayan ürünlerin alternatifleri (veya sentezleme yolları) olup olmadığını bilmek istiyorum

Forumu 2 aydır düzenli olarak ziyaret ediyorum, bugün kayıt olmaya karar verdim.
Ben bir tedarikçiyim (kokain ve marihuana) ancak insanların ilgilenmesi durumunda mal satışının nasıl işlediğini öğrenemedim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Meribel

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Amfetamin için alternatif kimyasal bileşikler olup olmadığını gerçekten bilmiyorum, ancak benim bakış açım olabilir, ancak alınması tehlikeli olacaktır, eğer bu 2 amfetamini yapmak istiyorsanız bilmeniz gerekir, eğer deneyiminiz yoksa metamfetamin hakkında düşünmeyin bile, 1 yıllık ilaç sentezi gerektirir, unutmayın ilaçlarla dikkatli olun.

meribel

Don't buy from me
New Member
Reaction score
14
İlaç sentezi konusunda deneyimim var, birisi benden amfetamin ve meth istedi, bu yüzden bunun için gidiyorum!
cevabınız için teşekkürler dostum

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Merhaba. Darknet satışlarını mı yoksa BB forum üzerinden satışları mı kastediyorsunuz?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
HEISENBERG size ayrıntılı olarak cevap verebilir. Dark Marketplace'te dükkan açabilir ve orada satabilirsiniz. Ayrıca, kendi web sitenizi oluşturabilir, tanıtabilir ve bu web sayfası üzerinden satış yapabilirsiniz.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Kokain ve marihuana tedarikçisiyseniz, neden meth ve amfetamin yapasınız ki?
Ama yapıyorsanız, uzmanlarımız sentez ve öncüller konusunda size yardımcı olabilir.
Satışa gelince, çok basit, kokain ve marihuana sattığınız kişilere satış yapın. Ya da bizimle reklam verin, iyi bir ürün için alıcılar hızla bulunacaktır.

meribel

Don't buy from me
New Member
Reaction score
14
Merhaba efendim,

Tedarik ettiğim marihuana kendi seramdan geliyor ve kokaini üretildikten hemen sonra topluyorum.
Şu anda meth/amphet için talepler alıyorum ve "ev yapımı" kalite garantisini sağlamaya devam etmek istiyorum.

Satış için ufkumu internet ile genişletmek zaten düşündüğüm bir şeydi ve bana ciddi görünen forumunuza düşerek bu adımı atmayı düşündüm.

Her durumda, cevabınız için teşekkür ederim ve mükemmel bir çalışma sağlayan forum konuşmacılarına teşekkür ederim.

Meribel