Question H2S04 ile BMK'den Amfetamine Sentez

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Merhabalar,
burada birçok sentez yöntemi gördüm ve hepsi bana biraz karmaşık geldi.
Benim durumum şu: 1 litre sarı yağ aldım (sanırım BMK?) ve bana veren kişinin benim için uygun bir talimatı yoktu.
Sadece yağı kalın camdan yapılmış büyük bir kaba koymam ve H2S04'ü yavaşça yağın içine damlatmam gerektiği bilgisini aldım.
Aldığım diğer bilgi ise tebeşir gibi ek bir maddeye ihtiyacım olduğu - ama CaCO3 mü yoksa CaO mu onu bile bilmiyorum.
Verim yaklaşık 2,5 kg olmalıdır.

1. Lütfen biri bana bu yöntemin işe yarayıp yaramayacağını söyleyebilir mi?
2. Ne kadar sülfürik asit gerekir?
3. Ek olarak CaCO3 veya CaO'ya ihtiyacım var mı?
4. Tebeşiri ne zaman eklemem gerekir?

Teşekkür ederim çocuklar!

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Tarif ettiğiniz şey çözücü içindeki serbest bazdır, bmk değil, sadece asitle çökeltilmesi gerekir. su izlerini gidermek için susuz MgSO4, susuz NaSO4 gibi bir kurutma maddesi kullanabilirsiniz. çökeltinizi elde etmek için aseton / ipa içinde bir H2SO4 çözeltisi damlatmanız yeterlidir.

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Öncelikle cevap için teşekkür ederim! Artık eskisinden çok daha fazla şey biliyorum. Ama kimya becerilerim gerçekten çok kötü...

Lütfen bana ne kadar MgSO4/NaSO4 ve H2SO4 almam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
Kurutma maddesini ne zaman (ve nasıl) eklemem gerekiyor?
H2SO4 ve asetonu karıştırıp daha sonra freebase içine damlatmam gerekiyor mu?

Gerçekten adım adım bir talimata ihtiyacım var. Üzgünüm :)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
En fazla 100 g kurutma maddesi ve asit kullanacaksınız, çözeltinizin ne kadar yoğun olduğuna bağlı olarak, 300-900 g arasında herhangi bir yerde serbest baz olabilir, bu nedenle en fazla yaklaşık 1L.
Her şeyden önce, çözeltiyi alın ve yarım saat kadar etki ettikten sonra içine koyun.
evet, h2so4'ten birkaç kat daha fazla aseton 1:5 , 1:10 ish

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Dostum seni seviyorum çok teşekkürler hızlı cevabın için minnettarım !!!

Tabanım var, camdan yapılmış büyük bir lazanya formu, damla çözeltisini yapmak için bir bardak, büyük bir damlatma bardağı.
100 gr NaSO4 ve 1l asit ve 5l aseton alacağım ve sonra ihtiyacım olan her şeye sahibim değil mi?

Dikkat etmem gereken bir şey var mı? Isınabilir mi? :)
Aseton/sülfürik çözeltisini bazın içine damlatırken sürekli karıştırmam gerekir mi? Yeterince damlattığımı ne zaman anlarım?

Söz veriyorum, bunlar son sorularım :)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Endişelenmeyin, muhtemelen sadece 100 gr alamayacaksınız, ama ucuz.
Bu iş görür, evet.
Asit, asetona eklendiğinde sıçrayabilir ve ısınabilir, en iyisi önceden soğutulmuş aseton kullanmaktır.
Evet, her zaman karıştırın. pH'ı belirlemeniz gerekir, evrensel indikatör uygun olacaktır, 6,5'ten düşük olmamalıdır.