Question C-Liquid yapmaya çalışıyorum

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Normal THC yüksekliğine yakın bir C-Liquid'in GÜVENLİ bir şekilde nasıl yapılacağına dair adım adım bir rehber arıyorum. Bazı şeytani noidleri buharlaştırmak istemiyorum. Bu konuyla ilgili her yerde bilgi bulmaya çalıştım ama kesin rakamlar bulamıyorum. Bu kadar küçük doz değerleriyle uğraştığım için mg/ml oranının tam miktarının güvenli olduğundan emin olmam gerekiyor. Kullanılacak en iyi noidin ne olduğu ve tam olarak hangi dozda kullanılacağı hakkında bilgisi olan varsa çok memnun olurum. Sadece toz halindeki noidin homojenize olana kadar vg/pg çözeltisi içinde ısıtılması hakkında bilgi bulabildim.
Her türlü bilgi yardımcı olacaktır. Teşekkür ederim

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
233
Tam olarak 5F-CUMYL-PINACA ile mi ilgileniyorsunuz? Kılavuzların oluşturulması ve güvenli dozajların seçilmesiyle ilgili sorun, bugün bu tür maddelerin kannabinoid reseptörleri üzerinde ne kadar daha güçlü bir etkiye sahip olduğuna dair kesin bir cevabın bile olmamasıdır. Örneğin seslendirilen madde için farklı çalışmalar farklı seçicilik göstermiştir. Bu madde 2 kat seçici olabildiği gibi neredeyse 30 kat da seçici olabilmektedir. Buna farklı reseptör türlerini ve en küçük etkili dozajları da ekleyin. Belki de bu yüzden sorunuzun cevabı o kadar basit değil. Bununla birlikte, kannabinoidlerin sentezine ayrılmış bölümü inceleyebilirsiniz. Belki bir cevap ya da doğru yön vardır: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/b/cannabinoids.5/

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
JWH-210 kullanmakla ilgileniyorum ve 45mg/1ml'lik bir oran yapmayı düşünüyordum. Bunun güvenli olup olmayacağını merak ediyorum. Yaptığım araştırmaların çoğu JWH-210 dozunun 1.5mg-3mg olduğunu ve bir ml vape suyunun 100-200 puf arasında olduğunu gösteriyor. Yani her 5 pufu ortalama 150 pufta etkili bir doz yapmak istersem 30 doz alırım. Her dozun 3 mg olmasını istersem, 90 mg / ml olacaktır. Ancak bunun güvenli olup olmadığından emin değilim. Bu konuda bir şey biliyorsanız yardımcı olur. Değilse, 20 mg / ml gibi çok düşük bir mg / ml ile başlayacağım ve yoluma devam edeceğim. Ayrıca karışımı homojenize etmenin kesin bir yolunu biliyorsanız, bu da yardımcı olacaktır. Karışımı ısıtmanın ve iyice karıştırmanın en iyi yol olduğunu gördüm ama bu konuda emin değilim. Cannibinoid forumlarını okudum, oradaki bilgilerin hiçbiri gerçekten geçerli değil.
Cevabınız için teşekkürler

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Bunun en iyi yol olduğunu düşünüyorum. Bence, araştırmanızda doğru bir yöne sahipsiniz. Sonuçlarınızı bizimle paylaşın lütfen.

Last edited by a moderator:

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Yapacağım. Hiçbir yerde C-Liquid yapmakla ilgili başka bir gönderi görmüyorum, bu yüzden deneme ve yanılmalarımın derinlemesine bir rehberini yapacağım. Düşük doz sıvı ile başlayacağım ve istediğim gücü bulmak için yoluma devam edeceğim.