MethylAmine hakkında ne...

Ditonator228

Don't buy from me
New Member
Language
🇷🇺
Reaction score
0
Herkese merhaba, %40'lık bir mm çözeltisinin birçoğunda yasak olduğu gerçeğinden yola çıkarak, sentez sürecinde değişecek olan bir MMM sentezi ile %37'lik bir mm çözeltisi kullanmak mümkün mü, diğer bazı reaktiflerin miktarını artırmak veya yenilerini eklemek gerekli mi? ?

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Metilamine kimin ihtiyacı var ki?

MDP2P'nin İndirgeyici Aminasyonu ile MDMA Sentezi
Alüminyum Amalgam ve Nitrometan Kullanımı

Metilamine Kim İhtiyaç Duyar ki?

Aşağıdaki prosedür, MDP2P üretimi için Wacker oksidasyon prosedürünün mükemmelleştirilmesi ve yaygınlaştırılmasından bu yana MDMA kimyası alanındaki en büyük gelişmelerden biri olabilir. Bu reaksiyon, şimdiye kadar bir şekilde yeraltı kimyası tarafından keşfedilmekten kaçan yayınlanmış bir sürece dayanmaktadır. Metilamin artık MDMA üretmek için alüminyum amalgam indirgeyici alkilasyon yönteminde bir engel değildir çünkü bu prosedür, MDP2P'nin çok yaygın nitrometandan MDMA'ya indirgeyici alkilasyonu sırasında bu elde edilmesi imkansız ve kararsız malzemeyi yerinde üretir. Nitrometan en basit indirgeme işlemine tabi tutulduğunda metilamin oluşturur, öyleyse neden metilamini ayrı ayrı yapma zahmetine girmek yerine MDMA üretilirken aynı anda yapmayalım?

Nitrometan çok yaygın bir maddedir. Yerel drag pistinize gidin ve yüksek performanslı arabanızın yakıtını dopinglemek için bir ya da iki galon alın. Ayrıca RC model yakıtlarında %40'a kadar saf olarak mevcuttur. Model yakıt karışımından nitrometanı (bp 101°C) fraksiyonel olarak damıtın ve gitmeye hazırsınız. Yakıt formülasyonunda metanol varsa, bir kısmı nitrometanla azeotropik olarak damıtılarak kaynama noktasını biraz düşürür, ancak bu bir sorun teşkil etmez.

Peki, tüm bunlar nasıl çalışıyor? Kulağa geldiği kadar basit. Alkollü bir nitrometan ve MDP2P çözeltisi, alkole daldırılmış bir amalgamlı alüminyum kütlesine damlatılır, önce nitrometan metilamine indirgenir, amin ve ketonun Schiff bazının oluşmasına izin verilir ve bu da istenen MDMA'ya indirgenir.

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Ancak metilaminin sadece %37'si. Bunu damıtabilir ya da metilamin gazı elde edebilirsiniz. Metilamin yerine suyla ya da içinde bulunduğu çözücüyle çözünebilen bir şey ekleyebilirsiniz. (Bunun su olduğunu varsayıyorum).

Ayrıca metilamin molar miktarını eksik %3 için biraz fazla olacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Hayır, sizin için hesaplamayacağım.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Evet, sadece 500 ml÷37 ×40=540. 500'ü kullandığınız miktarla değiştirin. Zaten %60'ı su, bu yüzden %63'ünün su olmasının bir önemi yok.

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Teşekkürler Frit.

Ne yazık ki en zayıf noktalarım genellikle isimlendirmeyi görselleştirmek, genellikle anlamak için çizilmesine ihtiyacım var. ve mol hesaplamaları. Mol yapabilirim ama berbat etmek istemiyorum, çok uzun zaman oldu, matematiğimi kontrol etmek istemiyorum.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Stokiyometri çok zor olabilir, ancak bu özel şey söylediğim kadar kolay. Tarifteki %40 miktarını alın, 0,4 ile çarpın, ardından .37'ye bölün 100ml ×40=4000 ÷37=108,1. 100ml %40 gerektiren bir tarifte aynı miktarda molekül için 108,1 ml %37 kullanılır

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Evet, hayır anladım. Kolayca hesaplayabileceğimi, ancak stokiyometriyi nasıl hesaplayacağımı unuttum çünkü lise gibi bir şeydi ve bu daha çok liseden sonra hobi öğrenmek ve yasadışı bir şey yapmak istemiyorum ama NMR testi yapılmış safrol veya nitroetan gibi egzotik şeyleri nasıl bulacağımı biliyorum, etrafta ve soran herkes için, hayır . Eminim biraz uğraşsam tekrar öğrenebilirim ama yanlış hatırlamıyorsam kısmi maddenin mol ağırlığını almanız gerektiğini hatırlıyorum? Ama sanırım haklısınız bu durumda gerçekten önemli değil.

Bununla birlikte, insanların "tariflerin" nasıl olduğunu ve bunların nasıl birbirine bağlandığını öğrenmeyi unutmaları gerektiğini söylemek zorundayım. Diğer bazı reaktiflerin miktarını artırmak veya yenilerini eklemek gerekli mi diye sorduğu için ona PROPS demek istiyorum. Ancak zamanın, sıcaklığın, karıştırma oranının vs. etkilenip etkilenmeyeceğini sormayı unuttu. Tabii ki bu son kısım, bir dahaki sefere daha iyi bir soru hazırlaması için.

Bununla birlikte, burada siz ve ben de dahil olmak üzere bazı eğitimli insanlar var (Ancak, bir bok bilmiyorum, itiraf etmeliyim ki Total synthesis 2 ve kovan aracılığıyla kendi kendime öğrendim ve üniversitede ders veren yüksek lisans derecesine sahip insanlarla konuştum, ders verdiğim sınıfın 3/4'ünden daha iyi biliyorsunuz ve bir bok bilmiyorum, bu yüzden kötü hissetmeyin. Ayrıca bunu vermek istemedim çünkü gerçekten "temelleri öğrenmeleri" gerekiyor çünkü takip ettikleri tarif yanlış olabilir ve stokiyometrinin doğru olduğunu bağımsız olarak doğrulamaları gerekir.

Aksi takdirde diğer kullanıcı adım wetdreams'teki GERÇEK ABE LINCOLN, vurulmadan önce Amerika Birleşik Devletleri'nin eski başkanıydım. Ölümümden kısa bir süre önce komadayken, Hitler gelecekten bu meth tarifini verdi. 1 galon metilamine 1 galon P2P eklendi XD

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Tam anlamıyla yıllardır wetdreams2.ws ve wetdreams.ws'yi arıyordum. Onunla ilgili bir yazı yazmıştım. Link var mı? Ben kimyager değilim, sadece eğitimden çok kendine güveni olan bir pisliğim. Kovandaki her yazıyı okudum. Her birini. Her birini. Rodyum arşivindeki her yazıyı okudum. Vespiary, drugs.org hyperlab'in çoğunu okudum. Hiç kimse bana doğrudan bir şey öğretmedi. Neredeyse 5 kez kendimi öldürüyordum. 😄

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Kullanıcı adı bir şakaydı XD

ama evet ben de aynı şeyleri okudum XD

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Can the teacher teach me how to make 40% methylamine water? Thank you!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Consider using the search engine. If you fail, then out of pity I will search for you . What do you want to start from? Correct answers include " I already have methylammonium chloride" or" I'm hoping to do the ammonium chloride/formaldehyde method or I want to start with the hexamine fuel canisters" among others

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I watched the video and made it step by step! Sodium borohydride P2P synthesis of methamphetamine hydrochloride, achieved by introducing hydrogen chloride until the acidic color turns black and then heating and evaporating to burn!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Uhhhhh. I don't know buddy you asked me to help you make 40% aqueous methylamine and I said what route you plan to use and you copy pasted some silly stuff about methamphetamine ( which is not methylamine)

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I found this! Teacher, it's okay. I don't quite understand. I figured it out myself. Thank you!

Attachments

• wZgqNmbY0f.png
    wZgqNmbY0f.png
    573.5 KB · Views: 2

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Well at least he didn't fuck the math up, except they it takes 320ml of water to dissolve 160g the ph of 40% (12m/l) is 14 according tonthe manufacturers, so I would go with that, but this method produces a pretty crude product, and your yield and quality will suffer.

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I watched Professor Barton's teaching, but I used too many materials and went there. That time, I sucked water back, so the whole thing was scrapped!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I went on to do it after reading this article, but it was very strange during the experiment. He said to adjust the pH value to 10-11 with 10% sodium hydroxide solution. Even if I added more than 200 ml of sodium hydroxide solution, it still couldn't reach the pH value he said!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Teacher, I see that you really understand a lot! Do you know the method of synthesizing phenylacetone from phenylacetic acid using acetic acid!