Evet, hayır anladım. Kolayca hesaplayabileceğimi, ancak stokiyometriyi nasıl hesaplayacağımı unuttum çünkü lise gibi bir şeydi ve bu daha çok liseden sonra hobi öğrenmek ve yasadışı bir şey yapmak istemiyorum ama NMR testi yapılmış safrol veya nitroetan gibi egzotik şeyleri nasıl bulacağımı biliyorum, etrafta ve soran herkes için, hayır . Eminim biraz uğraşsam tekrar öğrenebilirim ama yanlış hatırlamıyorsam kısmi maddenin mol ağırlığını almanız gerektiğini hatırlıyorum? Ama sanırım haklısınız bu durumda gerçekten önemli değil.
Bununla birlikte, insanların "tariflerin" nasıl olduğunu ve bunların nasıl birbirine bağlandığını öğrenmeyi unutmaları gerektiğini söylemek zorundayım. Diğer bazı reaktiflerin miktarını artırmak veya yenilerini eklemek gerekli mi diye sorduğu için ona PROPS demek istiyorum. Ancak zamanın, sıcaklığın, karıştırma oranının vs. etkilenip etkilenmeyeceğini sormayı unuttu. Tabii ki bu son kısım, bir dahaki sefere daha iyi bir soru hazırlaması için.
Bununla birlikte, burada siz ve ben de dahil olmak üzere bazı eğitimli insanlar var (Ancak, bir bok bilmiyorum, itiraf etmeliyim ki Total synthesis 2 ve kovan aracılığıyla kendi kendime öğrendim ve üniversitede ders veren yüksek lisans derecesine sahip insanlarla konuştum, ders verdiğim sınıfın 3/4'ünden daha iyi biliyorsunuz ve bir bok bilmiyorum, bu yüzden kötü hissetmeyin. Ayrıca bunu vermek istemedim çünkü gerçekten "temelleri öğrenmeleri" gerekiyor çünkü takip ettikleri tarif yanlış olabilir ve stokiyometrinin doğru olduğunu bağımsız olarak doğrulamaları gerekir.
Aksi takdirde diğer kullanıcı adım wetdreams'teki GERÇEK ABE LINCOLN, vurulmadan önce Amerika Birleşik Devletleri'nin eski başkanıydım. Ölümümden kısa bir süre önce komadayken, Hitler gelecekten bu meth tarifini verdi. 1 galon metilamine 1 galon P2P eklendi XD