Hepimiz bunun doğru olmasını isterdik ama öyle değil. B-feniletilamin olarak da bilinen 2-pea, beyninizde bulunan doğal olarak oluşan bir katakolamin nörotransmitteridir. Güçlü bir ilaçtır ancak MAO-B tarafından parçalanmadan önce sadece yaklaşık 30 saniye hayatta kalır. Eğer yutarsanız, beyninize bile ulaşmaz çünkü bağırsaklarınızda çok fazla monoamin oksidaz vardır. İnsanlar mao'yu tüketecek kadar çok almayı denediler ve bu birkaç gram b-bezelye ile yapılabilir.
Bu, pek çok ilacın yapıldığı iskeledir, karbon zincirli bir fenol... meth, amfetamin, PhIKaL'deki tüm halüsinojenler (bildiğim ve sevdiğim feniletilaminlerin kısaltmasıdır), katyononlar, antidepresanlar. Dağlar kadar ilaç ikame edilmiş feniletilaminlerdir. Yapısal olarak amfetaminden sadece birkaç molekül farklıdır. Bu moleküllerle bir şey yapmak zordur. Fenil halkasında bir şey var, hidroksi mi? Molekülü yok ederek çıkarıldığını henüz görmedim. Bununla yapabileceğiniz bir fentanil analoğu var. Başka bir şey bulamadım, ama kimyagerler için kutsal kase ve 1915-1920 civarında birkaç makalede atıfta bulunuluyor ama ben bulamadım ve benden önce 100'lercesi de bulamadı.
Alpha-phenylethylamine, şimdi bununla bir şeyler yapılabilir.