Question Asetonla karıştırılmış mdma freebase ile şimdi ne yapmalı (HCL gazı ile tamamen başarısız olduktan sonra)?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
8 L soğuk asetonda yaklaşık 800 ml mdma freebase karıştırdım. Daha sonra kuru HCL gazı ile asitlendirmem gerekiyordu, ancak tam bir başarısızlık oldu, HCL'den 1 kabarcık bile aseton içindeki mdma freebase ile şişeye gelmedi...
Aseton içindeki freebazı dondurucuda saklayabilir miyim yoksa bozulur mu?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Benim düzeneğim plastik tüplerle birbirine bağlanmış 3 plastik kovadan oluşuyordu. 2 numaralı plastik kova boş bir kovaydı, 3 numaralı kovadaki serbest baz emilirse diye bir tuzaktı.

İlk kovaya 800 g kalsiyum klorür koydum. Kovanın kapağını kapattım ve önceden hazırlanmış deliklerden birinden muriatik asit döktüm. Hiçbir reaksiyon olmadı! Aseton içindeki mdma freebazımda 1 gaz kabarcığı bile yoktu.

Last edited:

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
İlginç bölüm uygun bir şekilde 4:20'de başlıyor
Süslü olmaya gerek yok, kurutulmamış hcl gazı kullanmak yine de ürün verecektir, bunu azaltmaya odaklanın, belki de çalışma solüsyonunuza kurutma tüpleri eklemeyi düşünün.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Ama bu sülfürik asit ile mi? HCL'yi kalsiyum klorür ile kurutmayı deniyordum ama işe yaramadı. Bu yüzden, muriatik asidi doğrudan aseton içindeki mdma freebase'e PH 6-7'ye kadar ekledim ve dondurucuya koydum.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
HCL asidini kalsiyum klorür ile kurutamazsınız.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
49
Deals
2
CaCl ve HCl(aq), HCl(g) oluşturmak için reaksiyona girmez. Ayrıca gazı kurutmak için onu reaksiyona sokmak yerine kurutma maddesinden geçirmeniz gerekir. HCl(g) üretmek için H2SO4 ve kuru NaCl (veya gerçekten kullanmak istiyorsanız CaCl) yapabilirsiniz. MDMA, çözeltinizde başka kimyasallar olmadığı sürece asetonda sorun çıkarmadan durabilmelidir. Çözeltinize HCl(aq) eklemek tuzun oluşmasına neden olacaktır; ancak MDMA'nızın içinde çözüneceği bir miktar su da eklediniz. Dondurucuda bir miktar ürün çökeltisi olabilir, ancak çoğu çözünmüş halde kalacaktır. Kibarca söylemek gerekirse, berbat ettiniz lol. Bir rotovapınız veya hatta bir vakum pompanız olmadığını varsayacağım, bu yüzden size en iyi tavsiyem elektrikli bir battaniye, büyük bir tabak ve bir fan almanızdır. Tüm solüsyonunuzu tabağa dökün (sığmazsa porsiyonlar halinde yapabilirsiniz) elektrikli battaniyenin üzerine koyun ve fanınızı üzerine üfleyin. Dışarıya ya da dumanın çıkabileceği bir yere koyun ve buharlaşmasını bekleyin. Fan ve hafif ısı bunu hızlandıracaktır. Eğer çok fazla ısıtırsanız çürüyecektir. Sabırlı olun. Çözücünüzün tamamı gittikten sonra geriye MDMA HCl kalıntısı kalacaktır.
İyi şanslar

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
69
Isn't there a post on here saying you could make hcl gas from cacl and hcl aq or did I miss read that post? I tried it once tho, it doesn't work that well.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Evet, damıtma ekipmanım ve ebay'den 12 Euro'ya aldığım 15l/dk'lık küçük bir vakum pompam var. Elektrikli battaniyeye ihtiyacım yok! Ve çöken mdma'yı zaten topluyorum.

Şimdi aseton içinde su ile karıştırılmış mdma var. Asetonu damıtacağım ve bundan sonra sanırım en iyi yöntem asit-baz ekstraksiyonu yapmak mı?
Önce kirli çözeltiyi su, metanol ve hcl gibi polar olmayan çözücülerle karıştıracağım. Mdma tuzu suda çözünecek ancak polar olmayan çözücüde çözünmeyecektir. Metanol tabakasını çıkarıyorum.
Daha sonra NaOH ve metilen klorür ile su ekliyorum, mdma freebaz metilen klorür ile birlikte dibe gidecek ve su tabakasını çıkarıyorum.
Asit-baz ekstraksiyonu çalışıyorum, bu doğru mu?

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
49
Deals
2
Asetonu uzaklaştırmak için vakumlu damıtma yöntemini deneyebilirsiniz. Pompanız oldukça zayıf ama biraz yardımcı olacaktır.
Asit baz ekstraksiyonu da uygulanabilir bir seçenektir. Metanol su ile karışabilir, bu nedenle ayrı bir katman oluşturmayacaktır. DCM'niz varsa işe yarar ama metanol işe yaramaz. Tüm asetonu çıkarmanız, suyunuza DCM eklemeniz ve herhangi bir safsızlığı gidermek için ayırmanız gerekecektir. NaOH ve daha fazla DCM ekleyin. Şimdi MDMA DCM katmanına geçecektir. DCM'nizi buharlaştırın. IPA/toluen veya HCl(g)'nizi içinden geçirebileceğiniz başka bir çözücü içinde yeniden çözün. Ardından ürününüzü filtreleyin.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Asetonu aseton-FB karışımından buharlaştırdım. Baz ekstraksiyonundan sonra pet eteri buharlaştırmaktan daha zor değil. Ve kaynama noktası daha az.

Chemical Ali

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Düzgün bir şekilde nasıl gaz haline getireceğinizden emin değilseniz, pH 6-7'ye ulaşmak için asit ve az miktarda dH20 kullanabilir ve MDMA HCl'nizi elde etmek için suyun yavaşça buharlaşmasına izin verebilirsiniz. Polar olmayan bir çözücü (Tülyen, Ksilen, DCM vb.) serbest bazınızın iyice çözünmesini sağlar ve buna HCl'yi (serbest bazın uygun şekilde temizlenmesinden/yıkanmasından sonra) bazik/su, tuzlu su veya gerektiğinde mükemmelleştirmeye karar verdiğiniz şekilde eklersiniz.

Ya da sadece gaz verirsiniz. Dürüst olmak gerekirse, içinde freebase bulunan Aseton üzerinde hiç gaz kullanmadım, ancak Ksilen ve Eter ile çok fazla gazlama yapıldı. Aceleniz olmadığı sürece her iki yol da kabul edilebilir.

Saygılarımla,
Ali