- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 3
Това е нелеп метод за кристализация. Метанол и безводен ацетон дават красиви прозрачни кристали, а ако за разтварянето се използва и малко IPA, можете да очаквате истински зашеметяващи кристали. Промиването със студен безводен ацетон е добра практика и също така помага за утаяване на повече вещества от основната течност.
Времето до опушването може да бъде 1-24 часа, по-бързо, ако добавите повече ацетон. Никога не съм имал такъв цвят на майчината ликьорна течност, изглежда като грубо приготвяне и екстракция!
Времето до опушването може да бъде 1-24 часа, по-бързо, ако добавите повече ацетон. Никога не съм имал такъв цвят на майчината ликьорна течност, изглежда като грубо приготвяне и екстракция!
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 2
Никога обаче не съм имал майчин ликьор с такъв цвят, изглежда като груб готвач и екстрактор!
Може би никога не сте излагали нещата си на топлина за дълго време, както прави авторът. Въпреки че е важна стъпка за отстраняване на остатъците от кетони.
Може би никога не сте излагали нещата си на топлина за дълго време, както прави авторът. Въпреки че е важна стъпка за отстраняване на остатъците от кетони.