I
Съгласен съм, възможни са естествени вариации, но не съм виждал бяло или жълто достатъчно, за да си съставя твърдо мнение, а и не ми е чуждо това, което твърди Dragonrevolt. Не разбирам нещата, които казват продавачите, може би той ( вие) може да помогне на други като него да го разберат. Предлагаха ми "нов" жълт адбб, за който се казва, че произвежда по-силен краен продукт. Чувствам, че имам право да попитам какво е различното на новия краен продукт, но се твърди, че е по-силен, въпреки че е същият, краен продукт. Настоявам за някакво обяснение, евентуално оптично, хирално под каквато и да е форма на изолиран изомер, изключвам хипотезата, че това ще е производно на 5Br, но те уверяват, че е съвсем същото, така че наистина се прокарва нещо призрачно, освен ако не приемем, че единият е по-малко чист от другия, или може би другият е по-чист от по-малко чистия вид. Или пък не е ли обратното на обратното? Когато ми представят обилната липса на доказателства, съм принуден да се призная за виновен за тотално объркване от втора степен. Подобни фриволни разговори за нов, по-добър прах от pmk етилглицидат (не восъчен/маслен) предизвикват подозрения и скоро се превръщат в обект на интерес и може би в заподозрян или съучастник, но това не е официално. Един и същ кас и различна температура на замръзване? Това изисква обяснение. Може само да се заключи, че или сега не се добавят фалшификати, или примесите се отстраняват адекватно. Неоснователните твърдения и доказателствата извън разумното обяснение отслабват разследването и без по-нататъшни следи случаят става студен. Dragonrevolt, как отговорно обяснявате разликата между жълтите и белите вещества, свързани с adb-b или adb-b, или събитията, разказани в тази дискусия? Със сигурност някой ще се заинтересува от вашия бизнес, ако покажете, че предлагате нещо повече от хапливи, но празни думи. И не казвам, че отвъд цвета има разлика или че няма такава. Ще бъда сериозно и положително изненадан, ако едно прилично, подробно и методологически обосновано обяснение извади на бял свят.