- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 26
Закупих от доставчик, намерен тук, 5 kg BK4 (2b4m) и с помощта на човек, който има опит, открихме причината, поради която моите синтези не работят, защото BK4 съдържа 4-метилпропихенон. Трябваше да се опитам да промия с вряла вода, за да премахна слоя 4-метилпропихенон отгоре, когато се образува като масло. Опитах се да почистя около 150 г BK4 и отстраних над 15 мл 4-метилпропихенон, след което си помислих, че е чист, а синтезът ми все още не е правилен. Ще приложа снимка, на която почиствам с гореща вода и можете да видите 4-метилпропихенона отгоре.
Синтезът, когато добавям киселина, става тъмен, почти черен. Вижте приложената снимка, тъмната течност е след като добавям киселина към сместа, тя потъмнява така заради 4-метилпропихенона. Това се дължи на съдържащия се в него 4-метилпропихенон, причиняващ mpf.
Не само че ми струва много пари, но и съм използвал толкова много BK4 и всичко е отишло на боклука. Не само времето, което ми отне да направя всички тези синтези. Можем ли да разрешим този проблем, моля, не мога да си позволя да загубя толкова много време и пари.
Синтезът, когато добавям киселина, става тъмен, почти черен. Вижте приложената снимка, тъмната течност е след като добавям киселина към сместа, тя потъмнява така заради 4-метилпропихенона. Това се дължи на съдържащия се в него 4-метилпропихенон, причиняващ mpf.
Не само че ми струва много пари, но и съм използвал толкова много BK4 и всичко е отишло на боклука. Не само времето, което ми отне да направя всички тези синтези. Можем ли да разрешим този проблем, моля, не мога да си позволя да загубя толкова много време и пари.