- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 117
- Deals
- 64
Като продавач не мога да описвам ''грешните точки'', които направихте, защото това ще влоши вашата анонимност и т.н., както и на другите - не съм тук, за да воювам с моите клиенти, скъпи - виждам, че се чувствате толкова зле заради парите, които сте ''загубили'', че през цялото време говорите за възстановяване на сумата - не съм ви принуждавал да купувате толкова голямо количество - escrow е приет и не са се случвали проблеми със сделките с мен, откакто съществува. Няма да отговарям повече на вашия текст, но сега виждам, че много хора ми писаха и казаха някои неща. Наричайки ме ''отвратителен'' от самото начало показа какъв човек си и поведението ти сега също - 99,9% от клиентите ми са доволни и получиха някога reship, ако имаха проблеми с реципирането на продукта и т.н., но никога не се държаха нелюбезно, дори и да не бяхме съгласни с точките. Благодаря Ви за мнението - по-добре е, че то ще бъде видимо за всички - повече няма да Ви отговарям от моя страна. На другите хора - благодаря ви, че сте част от моя магазин и т.н.! Честит празник!!!
СКОРО ЩЕ БЪДАТ ДОБАВЕНИ НОВИ ХИМИКАЛИ - ГОРЕЩИ ПРОДУКТИ
СКОРО ЩЕ БЪДАТ ДОБАВЕНИ НОВИ ХИМИКАЛИ - ГОРЕЩИ ПРОДУКТИ