- Reaction score
- 107
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Кристали с диаметър 20 мм моето малко момче =)
а съхраняването на аминокетон като свободна основа не е много умна идея. И да, амините в нормално състояние са безцветни прозрачни течности. В аминокетона имате цвета на урината, очевидно примеси ...
Преди да се излагате, помислете поне малко пред кого се излагате =)
а съхраняването на аминокетон като свободна основа не е много умна идея. И да, амините в нормално състояние са безцветни прозрачни течности. В аминокетона имате цвета на урината, очевидно примеси ...
Преди да се излагате, помислете поне малко пред кого се излагате =)
Attachments
- Reaction score
- 107
- By mocnykutas
-
22 Feb
Да и трябва седмици, за да се направи е
Направих за 1 ден.
Всички синтези вървят на 1 ден на следващия ден продуктът е готов за употреба.
Подобно на тази им снимка са необходими седмици. Добри имам време да чакам седмици
Направих за 1 ден.
Всички синтези вървят на 1 ден на следващия ден продуктът е готов за употреба.
Подобно на тази им снимка са необходими седмици. Добри имам време да чакам седмици
Attachments
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Опитваш се да смесиш всички с глупости, за да докажеш, че си готин, но това не е така, съдейки по снимките ти. Търсим най-добрия вариант за почистване на бк4, в който има около 30 процента примеси, а ако си глупав, прочети отново поста от самото начало, там има указание от мен какви са примесите и вариантите за почистване. Опитваме се да помагаме на хората, а ти междувременно пишеш глупости, опитвайки се да ме научиш на нещо. Най-доброто решение за теб е да си затвориш устата, ако нямаш какво добро да предложиш за решаване на проблема.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Бро ние сме доволни от у, у може да спрем да спамим? Хората се опитват да решат проблема
↑View previous replies…
- Reaction score
- 107
- Reaction score
- 107