- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 37
Едно доста важно нещо за чешкия первитин, който използва толуол. По чешките улици се получават до 90% мокри неща, които съдържат толуол. По този начин се прави ефектът на "бърза топлина" при нанасяне. При кристалните парчета метамфетамин усещате "щипане" заради HCL. Чешкият первитин съдържа и много небалансирани остатъци (производителите тук не дават акъл за чистотата)... като йод и понякога киселина от акумулаторни батерии. (Това може да навреди на живота!)
+Често се среща и "прегрята кафява гадост", която може да ви държи дълго време...
Чешкият первитин не е за чистота, но така или иначе можете да се почувствате достатъчно бързо от 90% + метамфетамин.
Чистият метамфетамин е гладък. Первитинът е като шкурка - остър.
Взимал съм много видове метамфетамин. Чешката гадост е по-луда и също така много по-опасна.
Чешките наркомани обикновено не искат чисти кристали, защото не се чувстват фит.
Току-що имам кристал от Холандия, приятелите не разполагат с достатъчно...
+Често се среща и "прегрята кафява гадост", която може да ви държи дълго време...
Чешкият первитин не е за чистота, но така или иначе можете да се почувствате достатъчно бързо от 90% + метамфетамин.
Чистият метамфетамин е гладък. Первитинът е като шкурка - остър.
Взимал съм много видове метамфетамин. Чешката гадост е по-луда и също така много по-опасна.
Чешките наркомани обикновено не искат чисти кристали, защото не се чувстват фит.
Току-що имам кристал от Холандия, приятелите не разполагат с достатъчно...
- Reaction score
- 3
Също така первитин е търговска марка на метамфетамин, използван от вермахта
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 37