- Reaction score
- 3
Мога ли да приготвя свой собствен психеделик, като псилоциб, LSD, mdma? нещо подобно
↑View previous replies…
HIGGS BOSSON
Expert
- Reaction score
- 708
Най-простите психеделични вещества за синтез са мескалинът и ТМА.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Интересно, никога не съм разглеждал синтеза на мескалин, но е някак странно, при положение че това е най-простият психеделик за производство, че не се вижда много от него по уличните дилъри.
Мескалинът е една от най-трудните за набавяне молекули Да бъда откровен, не можех да го намеря преди 10 години, затова започнах да отглеждам и събирам активни кактуси още тогава. Имам доста болнава кактусова градина и разполагам с безкрайни запаси от любимото ми лекарство.
Предполагам, че тъй като е най-простият психеделик, процуерите са доста трудни за набавяне, което го прави по-рядко срещано вещество?
Мескалинът е една от най-трудните за набавяне молекули Да бъда откровен, не можех да го намеря преди 10 години, затова започнах да отглеждам и събирам активни кактуси още тогава. Имам доста болнава кактусова градина и разполагам с безкрайни запаси от любимото ми лекарство.
Предполагам, че тъй като е най-простият психеделик, процуерите са доста трудни за набавяне, което го прави по-рядко срещано вещество?