Приятели... ПАКЕТЪТ МИ КАЦНА!!! Прекрасен, чудесен 4MMC от Германия. Искам да благодаря на моите чуждестранни приятели за покровителството, което ми оказаха, изпращайки го. Задникът ми се сви малко, когато видях, че е задържан за минута на митницата, но нямаше защо да се притеснявам. Опаковката беше МНОГО професионална, нито едно куче не го е подушило, а то е СМЪРТОНОСНО, така че съм много впечатлен.
Някога бях като вас, гледах завистливо как другите получават своя продукт, но вече НЕ! и нека ви уверя, че ако поискате "безплатен наркотик" тук, няма да останете разочаровани! Ще го получите, търпението е трудно, но си заслужава!
Това наистина се нуждае от банан за мащаба lol Ще поправя това следващия път, но е около 2,5 грама и това е след като раздробих два доста големи камъка!
Напих се добре и отидох на прекрасна разходка сред природата, чувствах се така, сякаш се носех през целия път
Седя тук с много добро настроение и се надявам, че когато започна да готвя, продуктът ми ще е дори наполовина толкова добър! Освен това е чудесна случайност, тъй като ще започна с 4MMC!
Благодаря отново на целия екип за това
@Glitchy, това наистина е следващото поколение на пазара на вещества и от сега нататък винаги ще казвам, че BB е единственият сайт, който наистина има значение изобщо в Dark Web. Много е разочароващо, че всички трябва да се чувстваме като престъпници, когато тези вещества помагат на толкова много хора по толкова много начини.
Благодарение на този сайт аз самият скоро ще разпространявам "любовта". Този сайт е наистина невероятен инструмент за обучение и ресурс.
Благодаря на боговете/богините, че намерих BB!!!
(това е просто невероятен бонус, че Breaking Bad се случва да бъде любимото ми шоу на всички времена lol)
P.S. и помнете, деца: винаги използвайте програма като ImageOptim, за да премахнете метаданните от снимките си, преди да ги качите! (тази снимка имаше точна шибана географска ширина и дължина! Предполагам, че моля да ми кажете, ако по някакъв начин все още сте в състояние да видите тази информация thaaanks
)